viernes, 9 de mayo de 2014

VII CURSA POPULAR I KM VERTICAL D'OROPESA

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el KM Vertical i la VII CxM d'Oropesa.

EL KM Vertical, es disputava sobre una distància d'1 kilòmetre i un desnivell positiu de 120 metres en manera Sprint.

Prova agònica d'uns 5' de durada on van participar els nostres amics Xari Adrian, Roger Comin i Jero Martínez,

Xari va afrontar la prova com un entrenament mes, fent l'entrenament marcat i després disputant el KV. Així i tot, va aconseguir una meritòria 3 posició. Recordem que Xari està en la recta final de la seva preparació per la CSP118.
Roger va fer el 24 de la genera, 12 de la seva categoria. La cursa li va servir d'entrenament, ja que no està acostumat a aquestes distancies tant curtes, ni el seu preparament estava enfocat a elles.

Per la seva banda, Jero tornava a recuperar bones sensacions i es quedava molt prop del podi. Al final, cinquè i 1º de la seva categoria, pujant així al calaix.
El diumenge, li tocava el torn a la Cursa per Muntanya. Sobre un recorregut de 18 quilòmetre i 690 metres de desnivell positiu, al costat del mar, es disputava la carrera.

Un total de 266 corredors es donaven cita, entre ells els compis Xari i Roger.

Xari aconsiguí la victòria de la cursa, una altra vegada, fent el "entrene extra" que tènia previst, i buscant aconseguir les bones sensacions per als seus propers objectius.

Roger, per la seva banda, també disputava aquesta prova, tractant d'optimitzar el seu estat físic de cara als propers reptes. El nostre amic va fer un temps de 2h06'13''.

Comentar que el nostre company Jero, va ser desqualificat al costat d'altres corredors per una equivocació en orientar-se (segons nota de l'organització).
Jero es disputava en aquests moments els llocs que donaven plaça en el podi, i tenia assegurada la primera posició en la seva categoria de Veterà.
Des del club, felicitar i al mateix temps, animar als nostres companys de cara als propers objectius, sobre tot, aquesta prova que amb tant afecte i esforç preparen tots els membres del GR-33, la Penyagolosa Trails.