C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 15 de mayo de 2014

III CxM de CHOVAR

A les 9h es donava la sortida des de la plaça de l'esglÉsia de la III CxM de Chovar. Carrera de 19,4 quilòmetres i un desnivell positiu de 821 metres, en plena serra d’Espadan.


En aquesta prova, comptàvem amb la presència de diversos components del nostre club. Miguel A.Duplas, Ivan i Ruben Lucas, disputaven la carrera.

En aquesta primera participació del nostre amic M.A.Duplas, no aconseguia estar en els ritmes als quals està habituat córrer, per la qual cosa les opcions del pòdium se li van quedar a tir, però no va poder estar en les places que donaven opció a este premi. No hi ha dubte que el seu temps en aquesta prova és menor a l'aconseguit, però haurà de ser en properes edicions quan pugue aconseguir-ho.

Ivan a poc a poc va agafant sensacions de nou. Com hem contat en altres entrades, després d’ una llarga malaltia, que li van fer estar “fora de joc” durant uns mesos i que van minvar  bastant les seves facultats, està tornant al lloc on li correspon, i sabem que a partir d'ara, anirà pujant escalons sencers en cada carrera i aconseguirà la forma óptima al que ens està acostumats a mostrar.
D'altra banda Ruben va fer un dels seus caps de setmana especials.... El dissabte al matí es trencava 80 quilòmetres "suaus" amb bici, per a la vesprada enfrontar-se al 8.750 d’Alqueries i el diumenge, presentar-se a la sortida de Chovar....juju...Un tio dur, el nostre amic Ruben. Ara a per la MiM, a intentar aconseguir l'objectiu fixat i així poder pagar un bon menjar als teus amics.


No hay comentarios:

Publicar un comentario