C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 30 de mayo de 2014

CURSES CAP DE SETMANA 31/1 JUNY

XXVI PUJADA AL DESERT

Com diu la web de l'organitzador, cursa de mitja muntanya tota ella sobre asfalt, amb un desnivell de 458 metres per als 7.800 metres de distància de la prova. Amb un rècord históric, de l'any 1995 fet per Diego Sanchez Alcon amb un temps de 28'13'' i un perfil...que..telita....


Ivan i el gran David Mundina estaran allí....i no volem pensar la careta que tindran en arribar a meta!!

MOLTS ÀNIMS i sobre tot, DISFRUTEU d'aquesta mítica i carismàtica prova de Castelló.

REGLAMENT
WEB DE LA CURSA


QUIXOTE LEGEND

3 dies, 3 curses, és el format elegit per aquesta cursa i amb la posibilitat de participar a la categoria de parelles. Amb una distancia de 154 kilòmetres i un  desnivell positiu acumulat de 8.220 mts, que aniran unint els pobles de Alcaraz, Villaverde de Guadalimar, Yeste i Riópar.


La classificació final la donarà la suma de les tres curses.

vos deixem els perfils de les proves, aquells grafics dels que estem tant enamorats els corredors i tant ens agrada vore!...










Molta sort als companys que allí estareu. a disfrutar Quixotes!!!

WEB DE LA PROVA


33a VOLTA AL TERME DE FONDEGUILLA

Un any més, i ja van 33, un clàsic, una de les millors curses de la nostra província. Torna la VTF i amb ella torna un gran cap de setmana carregat de molts events esportius.
La VTF tindrà presència aquest any també de corredors del club, als que els desitgem molta sort i ànims per afrontar aquesta dura prova, i es que molts d'ells, venen de fer la CSP/MIM i tenen encara les cames tremolant de l'esforç.

A bon segur que els Amics de la Volta al Terme, club organitzador, tindrà tot control.lat per a oferir-nos una gran cursa.

Molta sort amics i a tots els corredors!! Disfruteu de la VTF.

Web de la prova
Inscripcions
Reglament


I CxM VILLAMALUR-SIERRA D'ESPADA



Este diumenge naix una nova prova al calendari provincial, la CxM de Villamalur. Cursa de 16.5 kilòmetres, i amb un desnivell acumulat de 880 metres, tot fa pensar que serà una cursa ràpida.

Molta sort a l'organització d'aquesta cursa, i molts ànims als participants!!!

REGLAMENT


TRAIL CARLAC

La població de Les, vorà reaparèixer a la nostra campioníssima amiga, Silvia. Amb un recorregut de 21 kms i amb la prescripció medica de no forçar lo més mínim la maquinària, Silvia vol provar-se en aquesta cursa. Cal dir, que la nostra amiga estava convidada per part de l'organització a la VTF, però les circumstàncies fan impensable a hores d'ara, afrontar una prova tant dura i técnica com aquesta.

Amb ganes de tornar a sentir-se corredora, i disfrutar dels kilòmetres de muntanya junts a tots els competidors, aquesta setmana la nostra amiga tindrà la medicina que tot corredor necessita.

Esperem per damunt de tot, que les molèsties, que segur que t'acompanyaran en algún moment de la cursa, no siguen suficientment fortes per a no disfrutar-la i que poc a poc, tornes a les muntanyes.

Molts ànims i molta sort Silvia !!

Web de la prova
Inscripcions


II MARACLOT 


A un circuit de 3.014 metres, els participants, en equips de 4 membres, tindran que donar-hi 14 voltes al paratge natural del clot de la Mare de Deu.

2 corredors d'un equip faran 4 voltes i els altres dos, 3 voltes.

Recordem que la Maraclot, es un marató solidari, i els beneficis van destinats a l'associació Espanyola contra el cancer

Bonica proposta la que ens fan els Amics del Clot.

REGLAMENT


V RODENO CURSA

Aquest anys, la Rodeno Cursa canvia de data. Amb ella, la penúltima cursa del Circuit Diputació.


Aquest és el perfil que deuran superar tots els corredors. Recordem, 21 kilòmetres, amb un desnivell acumulat de 950 metres i amb un canvi destacable, a la població de La Vilavella, a l'hora d'encarar la pujada al castell, canvi que trobareu ben explicat a la web de la cursa.

Cap destacar que el nostre company Miguel Ángel Duplas defen el primer lloc d'aquest circuit.

MOLTA SORT I ANIMS !!!!

REGLAMENT CURSA.
CLASSIFICACIO CIRCUIT


CAMPIONAT D'ESPANYA INDIVIDUAL I DE SELECCIONS -CAMILLE EXTREME- ISABA

El proper diumenge es disputa el Campionat d'Espanya individual i per Seleccions Autonòmiques a Isaba, serà la X Camille Extreme, la que farà els honors d'organitzar aquest event.


Estes són les característiques més importants de la cursa:

Distància: 31,600 kilòmetres
Desnivell acumulat de 4.066 metres, dels quals, 2.044 són positius.
Altitud màxima de 2.047 metres, la cim del Ezcaurre, i sense cap dubte, punt important de la cursa, ja que s'arriba després d'una llarga pujada.

A tot açò se li pot sumar la climatologia d'alta muntanya típica d'estos dies...calor, tempestes, fred...un poc de tot....Esperem que els respecte als nostres companys, 400 valents que es donaran cita a este important event.

L'eixida es donarà a les 9 del matí, al frontó d'Isaba, on estarà també l'arribada.

Recordar que el rècord de la prova està en mans de Hassan Ait Chaou amb un temps de 2h59:08 i en categoria femenina amb un temps de 3h46:13 a mans de Aitziber Ibarbia, aconseguides les dos al 2012. També cal destacar, que també es conometrarà la pujada al Ezkaurre, i es donarà el trofeu Memorial Iñaki Ochoa de Olza al temps més ràpid.

Cal dir l'alt nivell de corredors que tindrà la prova, amb tots ells, la sort dels nostres companys Lola PeñarrochaDiego Marin i Mario Bonavista, representant a la Selecció Valenciana i com no, al C.M.GR-33

Ens alegrem de la convocatòria de tots tres amics, ja que considerem un premi i reconeixement a l'esforç, la constància i sobre tot, perque són gent que demostren dia a dia els valors que solen representar als corredors de muntanya.

Vos deixem un enllaç al recorregut de la prova.

Molts ànims, molta sort...i com sempre feu...DISFRUTEU-LA!!

REGLAMENT DE LA PROVA
RECORREGUT

No hay comentarios:

Publicar un comentario