C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 5 de mayo de 2014

CURSA POPULAR PUERTOMINGALVO

Sobre un recorregut de 21 quilòmetres i un desnivell positiu de 787 metres es va disputar la tercera edició de la Carrera Popular de Puertomingalvo, organitzada pel Club de Muntanya Puertomingalvo

Allí es van desplaçar el nostres amics Mario, Ivan, Laia i Sonia Mundina per disputar la cursa.

Mario, a més a més de tenir la sort de poder guanyar aquesta tercera edició, va aconseguir establir un nou récord d'aquest recorregut, deixant-ho en 1h 26', un temps impressionant, com diu la pròpia  web de l'organització.
Molt de mèrit el del nostre amic, ja que s'enfrontava a una carrera ràpida en la qual els seus companys de batalla tenien una qualitat contrastada i no li anaven a posar les coses gens fàcils. Juan Navarro i Alfonso Granell van acompanyar a Mario en el podi.
 
Una altra grata sorpresa va ser la reaparició d’Ivan a la competición. Després de molts mesos de no poder entrenar al 100% degut a uns problemetes, Ivan es va tornar a ficar un dorsal. Ivan va acompanyar a la seva germana Sara del club Maestrazgo. De segur que pronte tornarà a retrobar les bones sensacions, i a tornar a gaudir de les curses. Esperem, que els problemes físics li donen una tregua ben llarga! Com deiem, una alegria tornar a vore a l’amic Ivan amb un dorsal.
En l’apartat femení, teníem dos cracks disputant la prova. Per una part, Laia aconseguia una meritòria segona plaça, molt a prop de la campiona de la cursa. Una pedreta més cap a l’objectiu de la MiM que en breu afrontarà la nostra amiga.
Sonia era l’altra participant femenina del GR-33. Amb una 5 posició, Sonia demostra cursa rere cursa, que va progressant, agafant-li el gust a les proves i esperem que gaudint cada vegada mes d’este mon.

Endavant amics, a seguir progressant i aconseguint la forma per a tots els objectius que vos esperen. ÀNIM!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario