C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 10 de abril de 2014

VIII MARATO DE BORRIOL

Un any més, i ja van 8, vam poder gaudir d'aquesta gran carrera que és la MaBo. Any rere any, els nostres amics de la Pedrera, se superen, intentant com des dels seus inicis, fer una carrera per al corredor, cuidant al màxim tots els detalls i oferint tot el necessari, per a què tant corredors com els  aficionats, gaudeixin d'un gran dia de muntanya.

A aquests ingredients, una gran organització, un recorregut atractiu, vistes espectaculars, i molt ambient, es va rematar el plat amb un gran cartell….Cristobal Adell, Dani Tristany, Jessed Hernandez, i Núria Domínguez en fémines, eren els favorits al triomf final i després estava un grup de grans corredors, que anaven a donar-li joc al resultat final de la carrera, el nostre crack Mario, Victor Bernad, Vicente Rodendo, Remi Queral, i molts uns altres grans corredors que amb el seu esforç van fer que l'afició a aquest esport, creixés una mica mes aquest diumenge…


Els nostres companys Mario, Paco, Antonio, Miguel A.Martinez i Xari Adrian, anaven a representar-nos en aquesta dura carrera.

us deixem les impressions dels nostres companys...

Mario…
“Bueno, ya estamos en casa. Maratón de Borriol acabado, que decir!!! La experiencia de este maratón se queda en mi, maratón espectacular tanto por el recorrido exigente, como organización, como señalización. No tenia ni idea de como iba a ser esta aventura, pero a salido genial, para ser que ni de lejos estoy entrenando para tanta distancia, y pese a la calor que ha hecho de las suyas, me planto en meta en 4º puesto con un tiempazo para mi. Hoy me he demostrado a mi mismo la capacidad de sufrimiento que tengo y las ganas de superación. Todo a ido genial y lo importante a sido el poder disfrutar y el no hacerme daño. Muchísimas gracias por los ánimos en toda la carrera”

Paco….
“Bé pues, MaBo 2014 a la saca!!! 4h52´41´´ 12e classificat. Molt content, aixi em trobe desde ahir i no es per a menys. Ja feia massa dies que les sensacions no eren bones pero per fi vaig tornar a disfrutar, em vaig tornar a sentir corredor de muntanya, tot i que no estic al meu millor estat de forma, pero estic segur que arrivarà. Em conec massa be i se quan el meu cos em demana guerra i ahir ja en volia pero no hi havien cartuxos, jejeje!!!!

Felicitar als companys que també van correr ahir, i agrair a tota la gent que ens va estar animant.”


Xari….
 “Ayer no fue uno de mis mejores días, allí estaba en la salida de la MABO ...maratón exigente que me hizo sufrir hasta el final, las sensaciones no fueron buenas pero era lo más probable que te puede pasar cuando llevas poco entrenamiento en las piernas, esto te hace darte cuenta que das lo máximo de ti pero hay que entrenar más....”


Antonio
“Finisher Mabo por 3a vez y por fin la he podido disfrutar aunque he acabado fundido”


Miguel A.Martinez, després d'una lesió que li ha deixat apartat de la competició en aquests mesos, afrontava la Mabo d'una forma diferent, amb l’objectiu d’acumular quilòmetres i veure l'evolució de la lesió. Lluny del que està habituat a sentir en una carrera, fora de la lluita de les primeres places, de bon segur que el nostre amic va gaudir de valent de la carrera ja que és un apassionat de la muntanya.

Els nostres cinc companys van aconseguir per al club una 4ª posició general, que celebrem com sempre, ja que aquest lloc, si que s'aconsegueix amb el seu esforç, l’esforç col·lectiu.

I una vegada més, molts dels companys del C.M.GR-33 s’arrimaren per a animar als seus amics així com per a gaudir d'aquesta gran carrera.

Volíem des d'ací animar a Cristobal Adell, i desitjar-li una ràpida recuperació. De bon segur que tindrà moltes alegries aquesta temporada i els èxits estan per arribar.
Alhora, felicitar a un amic del Club, Victor Bernad. Ahi en dura lluita amb el nostre company Mario, va aconseguir la tercera plaça del calaix, realitzant una carrera perfecta (per a ell “quasi” perfecta) i demostrant que en la nostra terra hi ha grans corredors i grans esportistes.

A tots els que no van poder complir el somni d'acabar-la, encomanar-los a les pròximes edicions, i que l'important és tenir opcions de tornar i acabar-la, que al final tot açò no és mes que una afició, una passió, una vida.

Per a tancar, tot el club, volem elogiar i reconèixer la gran labor que realitza els nostres amics de la Pedrera. Han fet de la seua carrera un gran dia de festa, cuidant al màxim detall tots els ingredients per a fer-nos gaudir de les muntanyes i el més important, que vénen fent açò any després d'anys…


No hay comentarios:

Publicar un comentario