C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 4 de abril de 2014

CAMPIONAT AUTONOMIC INDIVIDUAL I PER CLUBS FEMECV

Un altre gran cap de setmana per a la família del GR33 la que ens va oferir diumenge passat el Campionat Autonòmic de Crevillent.

Com sempre, i seguint la filosofia d'aquest club, dues màximes es compleixen en aquests esdeveniments, la primera i principal, TOTS som importants, i la segona, cada campionat és motiu de festa, i així ho fem i complim.
L'expedició la componien 5 corredors, 4 corredores i 4 supporters que feien funcions d’avitualladors i 2 coques de xocolata, la típica coca de Borriol i una coca de “huesitos” del tio Diego, complint així la filosofia que això és una festa.












Diego, Mario, Rubén Marc i Claudio eren els nostres representants masculins i Sonia Mundina, Lola, Laia i Miriam, les nostres fémines.

Aquesta vegada, molta gent a casa, sobre tot i el que mes ens disgusta, a causa de lesions. I gran esforç el que van fer els nostres companys que van correr, ja que teniem que deixar a banda les nostres festes, de la magdalena en el cap de setmana mes fort!!!

Circuit dur el del campionat autonòmic que deixo en el nostre club uns grans resultats per a aquesta escassa representació que teníem. Lola Peñarrocha es va proclamar subcampiona autonòmica, darrere d'una gran Melissa, que li deixà amb poques opcions, però demostrant que va a poc a poc tornant al seu lloc, i ja només li queda salvar l'obstacle de la lesió que porta arrossegant des de fa unes temporades en el seu turmell i que en la passada Copa d'Espanya, es va repetir, encara que per sort en menor gravetat.

En nois la cosa estava més o menys clara, i és que dos grans corredors disputaven també el campionat. El bejerano Alfonso Gil i Cristóbal Adell es van jugar el campionat, guanyant-ho l'amic Cristóbal. En tercera plaça, el nostre gran corredor Mario, aconseguia lluitar fins que les forces li van acompanyar amb aquests dos jabatos, demostrant que va creixent any a any com a corredor, forjant-se amb el seu treball diari un bon futur.
I una altra sorpresa ens quedava, ja que les nostres noies, tornaven a demostrar de la pasta que estan fetes i amb molt sofriment, Lola, Sonia, Laia i Miriam, aconseguien la segona posició com a equip, i aquí complim la nostra segona màxima, que tothom…tot, és important en aquest club, sent nostra companya Miriam la que aconseguia donar el temps per proclamar-se subcampions autonòmiques. El merito? Entrar en les últimes posicions, invertir mes de 4 hores i mitja, sofrir el que no està escrit, ja que la nostra amiga Miriam no està entrenant amb l'exigència que demanen aquestes carreres, i malgrat tot, no abandonar, i continuar lluitant per les seves companyes.
Els nostres xics també es van deixar la pell per a traure una meritòria 5a plaça. Mèrit dels quatre valents que ens van representar, Mario, Diego, Claudio i Ruben Marc.

Un altre any en el qual ens anem contents a la meson del vi.

Seguim apostant en el nostre esport, competint, però sempre sota la premissa de gaudir a cada pas que donem. Perquè en el fons, no és una sort poder practicar-ho?

Enhorabona als nostres companys que van donar la cara pel Club una vegada més. Gràcies a la Diputació de Castelló, Provefe, Xiringuito el Xato, Tot Movil, Smalticeram i Tottrail per creure en nosaltres i ajudar-nos a representar a la nostra província.


Salut i esport net!



No hay comentarios:

Publicar un comentario