C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 6 de marzo de 2014

V Cursa de Tales by Diego Marin

Este dissabte passat tocava competir, i al igual que a Cabanes, ens vam apuntar els tres Marin's a la cursa de Tales: GR-33 i Maestrazgo Team. 

El recorregut ens portà per l'interior del Parc Natural de la Serra d'Espadà, i vam gaudir de trams amb gran encant, rodejats en ocasions per rodals de pi pinastre, corrent per antics camins rurals empedrats, i estirant la camallada tot el que es podía quan anàvem per pistes forestals de terra.

En quant a la cursa en sí, va ser una carrera prou còmoda, en primer lloc perque la companyia va ser inmillorable, vaig anar 16-17 km amb el meu germà César, com si fòs un entrene de tants que fem els caps de setmana al poble, i a més, vam anar tots dos sols, en tercera i cuarta posició, sense vore al segon, J.A. Ebrí, fins a l'últim tram del recorregut.
El resultat també fou molt bo, perque es va fer realitat un somni que havia tingut en més d'una ocasió estos últims mesos: tornar a còrrer estant a un bon nivell i compartir podium de una cursa amb César.

Alex es va quedar un poc despenjat al començament, sino, allí al costat hagués bufat amb nosaltres, però segur que ens xafarà els talons a la pròxima¡¡¡¡
Ara hi ha que tornar al lío, tenim que estar a punt i ajudar, si es pot, al C.M. GR-33 per al Campeonat Autonòmic, Crevillent ens espera¡¡¡¡¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario