C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 14 de marzo de 2014

CURSES CAP DE SETMANA 14-15 I 16 DE MARÇ

Avui comença de nou el moviment per a la gent del GR33, cap de setmana intens amb diferents fronts oberts, i amb molts dels nostres corredors i corredores participant en curses de muntanya i d'exigents circuits.

IV UT LES FONTS DE XERTA
Per una banda, d'ací a poques hores es donarà l'eixida de la quarta edició de la UT de les Fonts de Xerta. Tres dies, tres etapes i tres modalitats diferents són les que tindran lloc aquest cap de setmana. Un total de 120km forma aquesta UT, amb un desnivell positiu acumulat de 6.000 metres.
La Nocturneta de 23 km (divendres 14)
Trail de 70 km (dissabte 15)
Cursa de 27 km (diumenge 16)

Roberto, Sonia Escuriola i Claudio Betoret seran les nostres representants en les tres modalitats. 
El nostre corredor d'Alcanar, Joan Alfara, participarà dissabte en el Trail de 70 km unint-se al grup. I el diumenge serà el gran Paco Saez, qui es posarà dorsal per participar en la cursa de 27 km. 

Molts ànims i sort a tots!!!


XVI MARXA A PEU A BORRIOL
El diumenge 16, tindrà lloc en la propera localitat de Borriol, la 16ª edició de la Marxa a Peu, cursa de quasi 25 kilòmetres amb un desnivell positiu de 1.260 metres.


Rafa, Laia, Ivan, Jero i Sonia Mundina seran els nostres corredors que el proper diumenge a les 8:00 participaran en aquesta primera prova de la Lliga Castelló - Nord 2014.

Ànim a tots i sort!!!

PÀGINA WEB
LLISTAT D'INSCRITS

No hay comentarios:

Publicar un comentario