C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 13 de febrero de 2014

MARXA DE MUNTANYA DE CABANES (II).

Com ja vam comentar, aquest cap de setmana, es va celebrar a la localitat de Cabanes la seva catorzena edició de la marxa de muntanya.



Alli van estar presents 6 dels nostres braus corredors defensant la vermella, ja que al final, Joan Alfara, amb uns problemes en el seu peu, va decidir de manera encertada no prendre part de la cursa i acabar de recuperar-se, aprofitant aquestes línies, li enviem al nostre company Joan una ràpida recuperació i li enviem un munt d'abraçades.

Començant pel nostre sector femení, Sonia Mundina segueix amb la seva progressió, i va aconseguir una boníssima segona posició absoluta (primera sènior ), amb un temps de 2h21 ' , Sonia va ser capaç de gaudir " patint" del recorregut i començar a donar-se a conèixer en aquest tipus de carreres ràpides.

Sonia M. en plena baixada.

D'altra banda, Sonia Escuriola, que coneixia a la perfecció el traçat, ja que corria a la seva localitat natal, ens va regalar una preciosa carrera, aconseguint un temps molt bo de 2h23' i una 5a posició ( 3r sènior i 1r local ), i donar-se a si mateix una bona dosi de moral per als reptes futurs que li arriben.

Sonia E. concentrada en les últimes pujades de la cursa.

Les nostres Sonies, compartin podium en la categoria Senior femenina.


En l'apartat masculí, vam tenir la gran notícia de la victòria del nostre company Diego Marín, el nostre guerrer va realitzar una impressionant carrera, demostrant que aquest any està disposat a fer-nos passar i fer-nos explicar molt bons matins a la muntanya. Diego va parar el crono amb un temps de 1h47 ' .

Diego i Juanan, grans protagonistes del matí.

Cal destacar la gran lluita que es va veure al capdavant de carrera, ja que al costat de Diego, dos noms coneguts i molt estimats per tots nosaltres, Juanan Ruiz i Juan José Oliva, no ho van posar gens fàcil al nostre " albardusco " en la lluita pel preuat Pernil.


Els guanyadors absoluts de la cursa.

Un altre nom destacable i que sempre és una aposta fixa, és el de Roberto Gil, a aquest noi, tant és que li facis córrer un Ultra que una cursa ràpida, ja que la nostra " Cabra " sempre gaudeix de la muntanya, sigui quin sigui el que li tinguin preparat, així que Roberto va concloure la cursa amb un temps de 1h51 ' entrant en 8 º posició, bona dosi de moral per afrontar la seva preparació a la Ultra Serra Tramuntana.



Seguint amb els nostres, és torn de parlar d'un que començava temporada, i també gairebé que a " casa", David Mundina al qui les forces li van durar fins al km 5, a partir d'aquí va haver de canviar-se el vestit de feina, pel de sofriment, i concloure la carrera amb un temps de 1h56 ' i una catorzena posició.



I seguint amb els debuts , en aquest cas estrenant la vermella, és hora de parlar del nostre " gegant" Claudio Betoret, que amb un temps de 2h00 ' no va poder tenir millor començament d'etapa en aquest nou club, estem segurs que aquest és el principi de moltes grans coses que té per demostrar aquesta temporada Claudio.



I no podíem acabar de millor manera, que podent comptar que el nostre club, i gràcies a l'esforç de cadascun dels seus integrants, va aconseguir alçar-se en la segona posició de la classificació per equips, de la qual van ser vencedors un grandíssim equip amic i estimat com la Pedrera de Borriol , al qual volem felicitar des d'aquí!



Bonic matí que varem passar per Cabanes, destacant també els nombrosos membres del club, i amics que van venir a animar a tots hi ha fer pinya en tot moment, demostrant que per sobre de tot, el que més ens uneix, és la nostra amistat i la nostra passió pel que fem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario