C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 7 de febrero de 2014

MARXA DE MUNTANYA DE CABANES (I)

El segon cap de setmana d'aquest mes de febrer carnavalesc ens presenta aquest proper dissabte una de les proves més atractives per als amants del nostre esport, la marxa de Cabanes. 

Sobre un recorregut de 23 km i un desnivell positiu de 740 mtr, la prova passa per llocs emblemàtics del terme municipal com el riu Fontanelles, el camí del Cuartero, el camí del Pou la Bota, o la ja temuda pujada de la Ferradura. 



Alhora, i paral·lelament a la cursa, els nostres companys del Club Running Cabanes organitzen una marxa no competitiva, de 13 km. Ambdues proves sortiran des de la Plaça els Hostals a les 8:00 del matí. 

Dels prop de 450 inscrits que es donaran cita demà, el nostre club estarà ben representat per l'amfitriona Sonia Escuriola que de segur està més motivada si cap al correr en casa, la qual estarà bé recolzada per Sonia Mundina, Roberto Gil, Claudiro Betoret, Joan Alfara, Diego Marín i David Mundina, a més a més d'un bon grapat de companys que acudiràn a animar als nostres amics, a la fi i al cap, aixó es lo que ens uneix i ens agrada, juntar una gran representació, com sempre, de la gent del club. 

Molta sort companys!!! a gaudir de la muntanya per damunt de tot!!!

Esperem que es pugui gaudir d'un gran dia de muntanya.

LLISTAT D'INSCRITS.
INFORMACIÓ I TRACK DE LA CARRERA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario