C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 22 de febrero de 2014

CURSES CAP DE SETMANA 22-23 FEBRER

MARATÓ D'ESPADAN

Arriba la primera marató de muntanya de la temporada a la nostra província. Torn per a la Marató de Espadan, que es disputarà aquest diumenge a Sogorb, en el qual s'espera un bon cap de setmana, assolellat i amb bona temperatura.

Les Crestes de Rascaña, des d'on es veu el salt de la núvia, vistes de les muntanyes de Espadan, del Valle del Palancia i la Sierra Calderona. Passos com el barranc Dolent, el barranc d'Aigües Negres, l'alt del Bellido, el Bec Espadan, la Cova de l'Estuc, el serral de Ibola i el barranc de Almanzor, la font del Cañar i les poblacions de Almedijar, Castellnovo, Sogorb, La la Vall d'Almonesir, són els punts destacats d'aquesta marató, i les seves dades: 
Distància:     42.200 mts.
Desnivell +:    1.622,5 mts.
Desnivell -:     1.622,5 mts.
Altitud max:    1.080 mts.

Els nostres amics Miguel A.Martinez, Vicent Peris i Antonio Machordom, estaran present. De ben segur faran molt bon paper i estarem ben representats. Molta sort nois!!

REGLAMENT

MITJA MARATÓ INTERNACIONAL DE BENICASSIM


Amb aquestes curses, els nostres companys busquen rematar una bona pretemporada , i segueixen posant la maquinària a punt, i encara que ens sigui rar situar-los en aquests llocs, us podem assegurar que no és fruit de ningun capritx, sinó com diem, d’una gran posada a punt.
Així doncs, trobarem al nostre gran Ultra Paco Saez, al costat de Ruben Lucas (este es mes habitual) en la Mitjana Marató de Benicassim i tots dos amb el capi, este habitual en tot tipo de curses…muntanya, asfalt… Miguel A.Duplas

Ruben preparant l'assalt a la Maraton de Roma, sortirà a rodar-la, amb la finalitat d'acumular quilòmetres i per matar les seves ganes de penjar-se al pit un dorsal. Esperem que es desperti amb les ànsies domades...i no faci mostres de la seva qualitat, de sobres sabuda, però que en aquests moments, han de guardar-se per al seu repte.

Paquito buscarà agafar aquests ritmes que després esprem al màxim en les Ultres, ritme matador, tant pa dalt com pa baix, que va matant als seus perseguidors. Suposem que no adaptat a aquest terreny, però sabedors que Paco en aquestes ocasions, es converteix en superpaco.

i Miguel, aprofitar un cap de setmana més per a disfrutar d'una de les coses que mes li agraden fer.


Així doncs, posada a punt dels nostres amics en l'asfalt de Benicassim, amb vista a futurs objectius.

Recordem que es tracta d'un recorregut homologat.

Molts ànims!!!!!!!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario