C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 14 de febrero de 2014

2ª PROVA LLIGA VALENCIANA FEMECV -ALMENARA- (II)

Hi ha vegades que els resultats no són el més important, hi ha vegades que perdem del temps a centrar-nos en el crono, en la posició, en la classificació final, que obviem o deixem de costat el més pur d'aquest esport, el més important, la qual cosa realment ens fa sentir-nos millor.

Aquesta setmana, per a la crònica d’ Almenara, deixem aquestes paraules del nostre amic Super Mario en el seu facebook.
“…Muchos de vosotros me preguntáis que se siente al ganar una carrera. Bien, para MI ganar una carrera es la suma de todo esto: Poder salir a disfrutar de la montaña todos los días, haciéndote olvidar tus problemas, salirte de la rutina diaria, encontrarte solo en tan gran dimensión y disfrutar con algo que te hace sentirte bien. Esto conlleva a poder salir los fines de semana a conocer paisajes nuevos, viajar, convivir con mucha gente, salir y sobretodo hacer nuevos amigos. Todo esto mas todos los que disfrutáis viéndome correr, los que me animáis día tras día y los que me hacéis sentir bien, es la suma de que este feliz, y el estar feliz hace disfrutar con lo que haces, creer y confiar en ti mismo y alcanzar tus propósitos y retos, lo de "ganar", es la recompensa que tiene el sentir todo eso y el que en ocasiones te emocione poder estar donde tu quieres estar. Así que disfrutar lo mismo que yo y no penséis en los resultados, pensar en estas pequeñas cosas, que al final es el recuerdo que se os quedara y lo que os hará llegar donde vosotros queráis llegar. Aquí todos somos personas de carne y hueso, unos con más cualidades que otros pero todos somos personas.

Que paséis una bonita semana.”

Com podreu llegir, el nostre amic, es més crack fora que dins de les curses. Esperem que disfrute molts anys d'aquest esport!! i ens faci disfrutar a tots d'ell.

El desplaçament massiu del club, ens regalaria un bonic matí. Aquests van ser els diferents grups:

1.- Els “elegits”: Veritables protagonistes de la jornada per l'esforç realitzat, la dedicació i les ganes que fiquen dia a dia…. Lola, Vicent Peris, Ruben Cano, Jero, Mario, Ruben Lucas, Ivan, J.M.Carrero i el capi M.A.Duplas.
2.-Els Jabalis: Grupeta que anava a destrossar el recorregut a manera d'entrenament: Lucas, Paco, Diego, Antonio Machordom
3.-L'elegant: El nostre crack, Vicent Calvo, que anava a reunir-se amb els jabalís, en el seu entrenament (com ens agrada veure-li de curt, corrent p’amunt i p’avall)
4.-L'Afició: Silvia, Laia, Arantza, Claudio, el gran Rober, la family…David Mundina, Sonia Mundina, Sonia Escuriola, David Galera, Marcos, Joan i Alberto.
Aquí les classificacions per si us interessen, i algunes fotos….

No hay comentarios:

Publicar un comentario