C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 22 de enero de 2014

VII CURSA DE MUNTANYA DE TOMBATOSSALS (II)

Tombatossals marca l'inici de la temporada de muntanya a Castelló.

Una carrera ja emblemàtica i com sempre molt bé organitzada per la gent del Running Castelló, club referent de la província.

Allí ens presentàvem amb Miguel A. Martinez, Ivan, Robert, Antonio i Silvia, disposats a gaudir d'un matí d'esport entre amics.

La carrera per a Miguel Angel va ser perfecta. En tot moment controlant en les primeres posicions i molt ràpid ficant el cap a la segona plaça, va tenir clar que la victòria final estava molt cara, ja que el grandíssim Javier Trigueros, el Triki, de Conca, demostrava la seva qualitat des de l'inici.

Segon podium de Miguel en dos setmanes amb la tornada a la muntanya, després de la seva etapa asfaltera. Encara que per a la próxima setmana li queda una mitja marató per davant.

Ivan eixia molt valent, com sempre. Sense deixar de donar la cara en tot moment, sempre en el grup punter. 
Aconseguia una 6ª plaça, molt meritòria, i que fa presagiar una gran temporada per a ell.
Poc de premi per al seu esforç i la seva valentia. Però de ben segur que ja arribarà la recompensa per al gran Ivan.


Roberto és Roberto!!!, la caixa de sorpreses del GR33... La carrera per a ell havia de servir-li entre rodatge i camp per anar guanyant velocitat. Encara que des d'un principi la seva idea era agafar-se la carrera amb molt de relax...ja les seves intencions es van veure desbordades i el nostre amic es va tirar al monte, a veure fins a on responien les seves cames. El top ten del nostre amic del comando Ultra, ens demostren que no per la seva qualita d’ultra, està mancat de qualitat.

Antonio debutava amb la roja. Amb molta il·lusió afrontava la prova amb ganes de baixar la seva marca personal i agafar la forma de cara a aquesta llarga temporada. 

Bona carrera i bon debut el del nostre company. Esperem que aquest any disfrute entre nosaltres de les muntanyes!!!

Silvia tenia un test de "forma física"... Després de 3 mesos retirada de les curses per una lesió, només tenia un objectiu, valorar com estava el seu turmell i en què estat físic es trobava, per així, poder enfocar i iniciar els seus entrenaments, ja que era la primera pressa de contacte amb la muntanya.

I com això no té secrets, la carrera li va demostrar que està al principi de la temporada, mal de forma, però bastant recuperada del turmell.

Sort que els seus objectius principals queden lluny, Silvia va valorar com a positiu el test, més encara, després de la gran rebuda que li van fer tant l'organització com el públic present a la seva arribada a meta, cal recordar que arribava en 2ª posición i encara aixó, la sensació va ser millor que guanyar la cursa. Des d'aquí, aprofita per agrair la calor rebuda en forma d'ànims durant tota la jornada, i ens afirma, que està preparada per començar la temporada per arribar al 150% al seu objectiu.

Donar l'enhorabona a tots els companys!! i animar-los per a la nova temporada que recentment comença.

No hay comentarios:

Publicar un comentario