C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 25 de enero de 2014

CURSES DEL 25-26 DE GENER

VII CxM SERRA DE COTO. 1ª LLIGA VALENCIANA FEMECV

La VII edició de la CxM Serra de Coto, marca l'inici de la Lliga Valenciana FEMECV de carreres per muntanya.
Ens esperen unes bones jornades de muntanya, desplaçaments, riures, nervis, il·lusió, i sobretot, bons moments amb els companys.

En aquesta primera carrera comptarem amb la presència de Vicent Peris, Mario Bonavista, Jero Martinez, Ruben Marc i la nostra fèmina Laia Cañes. En l'expedició del C.M.GR33 també estaran Silvia Sos i Alberto Recatalà, de suport.

També ens acompanyen els nostres amics Eladi Roca i Eva Belles, del Club de Muntanya At-Zenet. 

La carrera es disputa en un recorregut de 22 quilòmetres per a un desnivell positiu de 1250 mts. S'inicia en una constant pujada de 3 kms per salvar un desnivell + de 400 mts, la següent rampa dura estarà en el km 9, ja que el mateix desnivell anterior, se superarà en menys d'un quilòmetre. A partir del 10 es presenta una carrera molt corredora que es farà dura pel constant trencacames del perfil.

Inscripcions
Web de la Cursa

V CURSA DEL PASTISSET

En terres catalanes tindrem al nostre amic Joan disputant la Cursa del Pastisset. Carrera de 25 quilòmetres i amb un desnivell de 1776 metres.
Estem segurs que Joan baixarà la seva marca de 2h58' de la passada edició, i seguirà la seva progressió ascendent que està mostrant últimament.


Ànim Joan!!!!

Web de la Cursa

VI CURSA DE MUNTANYA DE TORREBLANCA

Una altra de les curses on tindrem representació, serà la Cursa de Muntanya de Torreblanca, que celebra la seua sisena edició.
Sobre un recorregut de 16'5 kilòmetres i amb un desnivell positiu de 530 metres es donarà l'eixida el proper diumenge 26 a les 9:00.

Per una banda tindrem a Ivan Fabregat, que porta tres setmanes consecutives posant-se un dorsal en muntany i començant de forma activa aquesta temporada, per intentar agafar ritme de competició.

La nostra fèmina Sonia Mundina, inciarà temporada amb aquesta cursa, i de ben segur carregarà bé les piles per afrontar la llarga temporada.

I al mateix temps tindrem a la nostra ultra Sonia Escuriola, que agafa la cursa per disfrutar acompanyant la seua germana. Amb eixe objectiu ben segur que ho aconsegueix…!!

MOLTS ÀNIMS I SORT!!!

LLISTAT D'INSCRITS

No hay comentarios:

Publicar un comentario