C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 28 de enero de 2014

1ª LLIGA VALENCIANA FEMECV -SERRA DE COTO- MONOVER

Amb tota la il·lusió possible ens desplaçàvem a Monover a córrer la primera de la Lliga. Canvis d'última hora a causa de lesió i malaltia, havien deixat a casa a Laia i Jero, i aprofitant la inscripció, van viatjar Miguel A.Duplas i J.M.Carrero per disputar la carrera.

La nit anterior vam tenir uns bons riures, reparacions de televisors, i cuba-libres, tot perquè al GR33 som molt atents amb els nostres convidats….i si es té que anar a la fi del món, per a fer-te un cubata…se va!!...Podem assegurar, que si tens ganes de fer-te algun cubalibre....al final, trobes on prendre-ho.

La carrera, molt corredora i gens tècnica, la qual cosa és igual a agonia des del principi.
Mario en tot moment es va situar en el cap de la carrera, per barallar al final, en el sprint, la segona plaça, que al final va caure del costat de John Rogla, gran carrera la de John, entrant Mario en 3ª posició. El balanç del nostre company va ser molt positiu, i bon començament pel que segur que serà una gran temporada.

També ens alegrem i volem destacar la gran victoria del nostre company Ignaci Cardona, que encara que el vullguen catalogar com a Veterà, seguéis donant guerra als joves. Crack Nasio!!
Miguel A.Duplas, el capi, què es pot dir d’ell??... Després d'un entrenament de 2h30' el dissabte, i per cobrir les baixes de Laia i Jero, es va pujar al tren de la lliga, sense pensar-ho dues vegades....Beneïda bogeria la del nostre amic. Sense cap pressió disputà Miguel la carrera, i al final va traure conclusions molt bones del seu estat físic, amb molt bones sensacions i ànims....així que Vilavella espera al nostre capità.
Ruben Marc tenia la pressió d'intentar pujar-se al pòdium de promeses. Difícil papereta ja que hi ha molt nivell i és molt complicat poder controlar en carrera als seus rivals. Ruben lluità per poder fer podium, encara que al final, va haver de conformar-se amb una molt bona 4ª plaça. Per a Almenara ja s'ha conjurat amb els déus per atacar el pòdium!!! Clar que si Ruben, a per totes!!!!
El nostre amic Vicent Peris tornava a la Lliga, buscant sensacions, i sabent que podia no trobar-se amb bones sensacions i en alguna manca d’estat fisic. Però també amb el convenciment que aquestes carreres li van a ajudar a afinar de cara a la temporada que comença. I així va ser, Vicent va poder comprovar on ha que treballar, que de bon segur que ho farà, i també que hi ha terrenys que el seu cos ja comença a trobar-se be!!... Poc a poc ficant la maquinària a punt Vicent!!


Jose Maria Carrero va viatjar tota la carrera al costat dels nostres companys Ruben i Vicent, tractant de tenir bones sensacions i lluitar per avançar posicions. Com Miguel A. Duplas, el viatge i preparació va ser més que precipitada, i no venia amb el descans necessari per afrontar una carrera de la Lliga. Així i tot, va traure la casta i qualitat que té per no sofrir molt…. Segur que a Almenara veurem al gran Carrero, peleant per posicions més capdavanteres.

(No explicarem la concentració nocturna dels nostres companys...jjejeje)

al final no hi ha classificació per equips...mala gestió del tio Alberto....jejeje...perdonnnnnnnnn Carrero!!!

Una vegada més, bon cap de setmana per a la roja... Destaquem el pòdium de Mario, lluitat des del principi, tot i que era la primera cursa de la temporada i acabat de començar els entrenaments, no li va perdre la cara a la carrera. Pero també volem destacar la convivència de tot el Grup…una vegada més, les rises van estar presents en el cap de setmana. Agrair a la cuinera Silvia i el pinxe Alberto, que van tractar de cuidar al màxim als seus companys.

El 9 de febrer, atacarem Almenara!! Sin cubatas, per favor. Ahhhhhh i el nostre company Ruben portarà la famosa Coca en Poma de Costur....la guerra està servida....
Volem destacar la 3ª posició d'Eva Belles, barallant-se tota la carrera per aquesta plaça, i quedant-se a poc mes d'un minut de la segona classificada en la seva categoria. Segur que Eva conseguirà aquest podium, ja que es deixa la pell (de les mans) en cada cursa. Esperem que estigues ja recuperada de la caigudeta….xapa i pintura i llest.

També agrair a Eladi per les gestions nocturnes…sense tu, no haguera estat posible fer-nos el cubateta…

Recordar també i donar molt ànims als nostres companys, tant Laia com Jero, per a que tornen prompte a la muntanya i es recuperen al 100%

CLASSIFICACIONS
CLASSIFICACIONS EQUIPS
FOTOS MYCHIP
FOTOS

No hay comentarios:

Publicar un comentario