C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 29 de junio de 2013

10 K- ALBORAYA

No podia faltar en el intenso menu de carreras del GR-33 para esta semana un carrera de asfalto.

El encargado de poner la guinda al pastel será el gran David Galera que estará este sábado por la tarde en la localidad valenciana de Alboraya para participar en sus 10-K que además serán para una causa solidaria colaborando en la lucha contra el cáncer.


David viene en progresión en estas últimas carreras y su objetivo esta en afinar de cara a este verano y las carreras de distancias cortas en asfalto que suelen celebrarse en nuestra provincia, si todo va bien Alboraya debe servirle de test para ir moviendose ya en ritmos algo por debajo de 4 minutos el kilómetro, así pues a buscar el sub- 40 !!!!


Ánimo a todos y a disfrutar de Alboraya y su horchata !!!!!

Web de carrera:

viernes, 28 de junio de 2013

II CARRERA VILLA DE LUDIENTE

Para completar el intenso finde competitivo de los miembros del club, también estaremos el domingo en Ludiente en la celebración de la segunda edición de su carrera de montaña, una prueba que nos trae buenos recuerdos al GR-33 ya que la temporada pasada logramos un doblete con la victoria de Diego Marín y el tercer puesto de J.J Rubio.


La prueba que tendrá la salida a las 8 de la mañana consta de 15 km con un desnivel positivo acumulado de 866 mtr, además de estar incluida dentro del circuito Terrasfalt organizado por 42ypico.

Esta vez los nuestros defendiendo la roja seran Marcos Sorribes y Miriam Fernández, ambos vienen de hacer una gran carrera en Linares de Mora donde Marcos estuvo en el top ten y Miriam consiguio subir al cajón de podium, desde aquí esperamos que les sigan acompañando los buenos resultados.

Ánimo y a runnear !!!!!!!!!!!!!!

Video de la prueba:

Web de carrera:

IX CURSA DE MUNTANYA BENASSAL

Este próximo domingo 30 se celebra otra edición de esta ya clásica carrera de montaña en Benassal, un lugar ideal para el trail o para pasar un buen finde de verano. Como novedad este año se completa la fiesta con una marxa popular de 15 km no competitiva para los que quieran ir más relajados y disfrutar del término con sus magnificas sendas.


Incluida en la Lliga Nord, a las 7:30 de la mañana dará la salida la prueba a una hora temprana pero ideal para evitar los calores típicos de estas fechas, los corredores se enfrentarán a un recorrido de 21 km con un desnivel positivo de 900 mt. y siempre corriendo por una altitud por encima de los 700 mtr teniendo el techo de carrera sobre el km 16 de competición.

El GR-33 tendrá numerosa representación, Carlos Ibañez y Jerónimo Martínez que están alternándose mano a mano el liderato en veteranos de esta Lliga Nord 2013, Silvia Sos actual líder femenina de esta competición que sigue con fuerza afianzando la primera plaza para repetir el exito de 2012 cuando acabó campeona de la Lliga Nord, Miguel Ángel Duplas que actualmente es el 2º clasificado masculino y se mantiene peleando por mejorar su 3ª plaza conseguida en la Lliga 2012, Rafa Beltrán también vuelve a la competición después de un tiempo con muchas ganas de intentar hacer una buena carrera en Benasal y por último el joven Ruben Marc, que sigue acumulando kilómetros y carreras con muy buenos resultados esta temporada.

Para los interesados la organización ha completado unos packs con precios especiales de alojamientos y entradas al balneario para completar un finde por aquellas tierras.

Suerte a todos los participantes y a disfrutar de la carrera y del chapuzón en la piscina post-carrera !!!!!!

Web de la prueba:



jueves, 27 de junio de 2013

SKYMARATHON VALLIBIERNA (CAMPIONAT I COPA D'ESPANYA DE CURSES PER MUNTANYA FEDME)

La Skymarathon Vallibierna, serà la prova del Campionat d'Espanya Individual FEDME, que a la seua vegada també serà Campionat d'Espanya per Seleccions Autonòmiques. Aquesta prova tindrà lloc el proper diumenge 30 de juny en la localitat de Vilaller, Lleida.


Per al GR33 és tot un privilegi, estar representats mitjantçant la Selecció Valenciana per les nostres grans corredores Lola Peñarrocha i Xari Adrián. També estarà en la línia d'eixida, amb la Selecció Aragonesa, la nostra gran lluitadora Patricia Cabedo, que encara es troba recuperant-se de l'incident de l'ultra de Jaca.

Si recordem, la nostra amiga Lola Peñarrocha, va participar ja en l'edició de l'any 2011, per la Selecció Valenciana, aconseguint un gran 5è lloc en la classificació absoluta femenina.


Per una altra banda, la nostra amiga Xari Adrián, amb la recent participació en la dura i exigent Ronda dels Cims, d'aquest passat cap de setmana, intentarà anar amb la màxima recuperació possible per afrontar aquesta exigent prova.


La nostra amiga Patricia Cabedo, serà representant de la Selecció Aragonesa i es prendrà la cursa amb "calma", ja que encara es troba recuperant-se del cop de calor que va patir el 15 de juny en l'Ultra de Jaca. Esperem que siga així, i correga amb coneixement!!


La Skymarathon Vallibierna és una prova de 42 quilòmetres amb un desnivell positiu de quasi 3.000 metres, la qual cosa ens demostra la duresa de la prova. 

Així ens descriuen la prova des de l'organització:

"Els primers dos quilòmetres de carrera són planers fins a Ginast i a partir d'aquest punt els corredors es trobaran amb una preciosa pujada fins al Coll de Salines, al km 12, i on hi ha el tercer dels deu avituallaments. 

Al km 12 ve la primera de les baixades, en concret uns 600m de desnivell negatiu continuats fins sota la presa de Llauset per tornar a pujar primer fins la presa i després fins al Coll de Llauset a 2.900m d'alçada. A la presa de Llauset serà un dels punts més importants de control i avituallament i on s'establirà una hora de tall de cursa.

 En aquest indret és on els acompanyants podran accedir-hi amb cotxe per tal de veure la carrera i donar ànims als corredors per afrontar els últims quilòmetres de cursa. De la presa al Coll de Llauset, del km 19 al 23 de cursa hi ha la última i la més dura de les pujades però també on hi ha les millors vistes als cims de més de 3.000m que es veuen a tocar. A partir del Coll la cursa ja va en descens exceptuant alguns petits trams fins al Coll de Salines i d'aquí un descens vertiginós fins a la població de Ginast al km 40. Els últims dos quilòmetres són planers al costat del riu fins a arribar a la població de Vilaller (42km)."
L'eixida tindrà lloc per a les fèmines a les 7:30h i per als homes a les 8:00 des de la localitat de Vilaller.

Desitgem molta sort a les nostres corredores, i a l'equip representant de la Selecció Valenciana!!




ULTRA MITIC By Roberto Gil


Mi primera experiencia en la alta montaña ha sido espectacular.

En enero decidí participar en la Mític y en un “tres y no res” llegó el dia. 

En Ordino, en la salida, un ambiente especial, lleno de skyrunners preparados para la aventura, batucada, fuegos artificiales y el pulso sobre 170, pum cohete de salida y empieza la Mític.





Empiezo a correr con David, Sonia y Sergio, de noche claro, unos km corredores pero de repente empieza la montaña miro hacia atrás y ya no veo a mis compis, bueno es una carrera y cada uno tiene que correr su carrera, montaña arriba y arriba las horas pasan rápido pero los km no, llego a Arinsal ahí están Alberto y Coco dando ánimos, nada dos saludos y a la carga de nuevo llego al Coll de la botella y ahí de nuevo Alberto y Coco, que valor, serían las 2 o 3 de la mañana, dos gritos de euforia y a seguir pim pam a la marcheta, pero sin pausa. La Margineda otro punto de control donde repongo agua y como algo de chocolate, que por cierto estaba de miedo (igual me comí durante toda la carrera 2 pastillas ¡¡que bueno!!)

Siguiente reto, 2h30’ de subida más o menos y llegando arriba amaneció "espectacular". Todas las montañas nevadas, chorros de agua por todas partes, barro, hielo…. nada, de todo un poco. Empiezo a encontrarme con gente de la ronda, algunos parecían zombies, seguimos a lo nuestro, muchas horas pero pocos km, valles nevados y agua agua y más agua, de repente miro el reloj guau 80 km ya falta menos para llegar a Bordes d'Envalira pensando que allí estaría Alberto y por lo menos comentar algo al estar tantas horas por esas montañas y ahí están David, Sonia y Alberto gritando y animándome, les pregunto a David y Sonia “¿però què feu ací” se han tenido que retirar Sonia por mal de altura y David decide seguir pero en unos km mas abandona también por sentimiento de dejar a Sonia atrás.



Seguimos la carrera, animándome mis compis, “no pares que vas en sexta posición y eso es algo grande”, sobre el  km 90 empiezo a tener tendinitis en la rodilla y empiezo a tener bastante dolor de bajada, pero ahí sigo. Llego al último collado km ciento y algo y bajada…¡¡que dolor!! Se me hace eterna y me adelantan 2 corredores.

Yo a la mia, a seguir, el top ten está bien y a un km de meta me alcanza otro y digo "nooo" este no me adelanta y aprieto, cuando me doy cuenta estoy entrando en meta me giro y no veo a nadie di el apretón del siglo.

Entro en meta y ahí todos gritando, venga abrazos y saludos de gente que ni conocía, una alegría inmensa y se acabó!! Unas cervecitas y unas primeras impresiones y a descansar.

Escribiendo estas líneas se me han caído unas lagrimas al recordarlo.....ha sido algo grande para mi.

Dar las gracias al fin de semana espectacular a  David, Sonia, Alberto, Sergio, Coco, Maica, Joan.

Correr está bien,
Correr más es mejor
Pero correr mucho es lo mejor.

miércoles, 26 de junio de 2013

RONDA DELS CIMS

Un total de 6 membres del C.M.GR33-TOTTRAIL, es varen presentar a Andorra per a la disputa de les seves proves. Proves amb diferent quilòmetratge però un denominador comú, la seva duresa.

En la “prova reina” la Ronda dels Cims, teniem a la nostra amiga Xari, recentment proclamada Campiona d’Espanya, i la que se presentava en Andorra amb “l’etiqueta” de favorita al podium final.

La Ronda aquest any era Prova del campionat del món d'Ultres organitzat per la ISF, així que a la sortida, es presentaren grans corredores de molt de nivell.


Xari, al final, va obtindre una meritòria 4ª plaça. Més haguera pogut ser el premi, però la nostra amiga va tindre que lluitar els últims 40 kilòmetres contra unes cames que havien perdut tota la seva força. Els problemes de quàdriceps, després d’anar lluitant per la segona posició la van fer tindre que conformar-se amb la primera plaça després del podium.

Gran mostra de sacrifici la que va demostrar la nostra corredora. Esperem que es puga recuperar prompte i no li pase factura , en una prova, on van eixir 265 participants i van acabar 145, mostra de la duresa de la cursa.




Volem nomenar la gesta del corredor valencià Pep Ballester que va aconseguir la quarta plaça absoluta a la Ronda dels Cims, lluitant amb gent molt bona, a l'igual que la nostra companya Xari.



La segon prova amb importància era la Ultra Mític. En aquesta cursa teniem la presència de Sonia, David i Roberto. La nostra parella de grans Ultres, Sonia i David, havien decidit pujar a Andorra a gaudir de la cursa, i no agafar-se-la com  a competición, sobre tot tenint en dues setmanes vista, l’última cursa del Campionat de Catalunya d’ultrafons, en la que Sonia s’està jugant el podium final i David consolidar-se en el Top Ten.

Però per més il.lusio que tingues, hi ha dies que el cos no funciona com voldríem, i Sonia va tindre que patir el “mal d’altura” en la seva pell, cosa que li va fer pendre la desició de retirar-se anticipadament de la cursa. David, sense cap motivació a partir d’ací, va fer mitat cursa, per a deixar-la també a les 8 hores de competició i no forçar més la maquinària de cara, com hem dit, a l’última cursa del Campionat Català d’Ultres.

Un dels altres amics que disputava l’Ultra Mític, Vicente Betoret, tampoc va tindre sort i es va tindre que retirar al pas per Claror. Molts ànims al nostre company, que de bon segur que prompte es trau la punxeta d’aquesta cursa.

I la sorpresa (encara que molts confiàvem en ell) la va fer el gran Roberto Gil. Amb una cursa correguda amb molt de “coco”, Roberto va demostrar que es un tio que pot estar ahí davant en proves tant dures com la d’Andorra.

Aquestes son les posicions del nostre company als diferents punts de pas, que ens fan vore el control de la cursa que portava, sense amuinar-se en cap moment per la seva posició:


Km 0 - Ordino - dv 22:00:00 – 14
Km 5 - Coll Cases - dv 22:53:00 - 24
Km 10 - Pla de l'Estany - dv 23:38:24 - 24
Km 14 - Arinsal - ds 00:17:41 - 22
Km 24 - Coll de la Botella - ds 01:50:40 - 16
Km 30 - Escaldes - ds 03:33:00 - 14
Km 37 - La Margineda - ds 04:13:02 - 13
Km 47 - Claror - ds 06:48:50 - 11
Km 59 - Refugi de l'illa - ds 08:55:48 - 9
Km 80 - Bordes Envalira - ds 12:49:27 - 6
Km 86 - Incles - ds 13:58:37 - 6
Km 95 - Armiana - ds 16:20:45 - 8
Km 101 - Coll d'Arenes - ds 17:47:15 - 7
Km 110 - Ordino - ds 19:24:26 – 8

Així i tot, gran cursa, i gran resultat el de Roberto, cosa de la qual ens alegrem.

A la Trail, la xicoteta, la de 35 kilòmetres, es presentava amb molts dubtes el nostre amic Joan A. arrastrant una lesió, era una prova de foc, de cara a les pròximes curses. La prova va ser superada amb nota, i Joan no va sentir quasi res de les molèsties amb les que arribava a Andorra. Ara toca cuidar-se i no recaure i afrontar així el que queda de temporada.

Sonia i David, després del mal gust de la retirada, van aconseguir plaça a la Solidari Trail, i aconseguien creuar l'arc de meta d'Ordino, com s'havien proposat.



Si bé les retirades son tristes i dures, el gran cap de setmana que van aconseguir viure els nostres companys, va fer que prompte aquest fet quedara en un segon lloc...rialles continuades, bromes i molt bon ambient sol acompanyar les sortides del GR33, i en aquesta ocasió, no van faltar.



Moltes felicitats als finishers per part del club, i ànim als que no van poder acabar la cursa....sempre pensem que una retirada a temps, en aquest tipus de curses, en les que la integritat física a voltes està en perill, és un pas dur de fer però molt intel.ligent.

Hi ha moltes curses per davant. I no dubteu que tornaran a Andorra!!!!

I gràcies a Cristobal Colon, per les fotos que ens va deixar de la cursa i que compartim, i com no, per les gestions que va fer als nostres companys.

Esperem alguna crónica dels nostres companys en breu!!!

martes, 25 de junio de 2013

RESULTADOS ALMENARA-EXTREME

Siguen y siguen las competiciones cada finde, esta vez la cita era en la población de Almenara donde se celebró su carrera de montaña y allí que el GR-33 estuvo bien representado por el gran David Galera, corredor en plena racha competitiva.



David consiguió una muy buena 19ª posición de la general entrando el 15º en categoría senior con un tiempo de 1h 42 min que es lo que le costó a nuestro compañero realizar este exigente recorrido de casi 17 kilómetros.

Carrera a carrera David va avanzando posiciones y situándose cerca del top ten que pronto llegará, destacar también que los ganadores fueron el gran Pau Moreno que reaparecía tras la VTF y Laia Cañes , otra corredora en un gran momento de forma.

Enhorabuena!!!!

Clasificaciones


lunes, 24 de junio de 2013

TRAVESSIA FREDES - PAÜLS (II)

Com ja anunciàvem la setmana passada, els nostres companys Lucas Boix i Miguel Ángel Martínez anaven a participar en la Travessia Fredes - Paüls que tenia sortida el passat dissabte a les 18:00 hores de la vesprada, per recorrer una distància de 46 kilòmetres més o menys i amb un desnivell positiu de 1.500 metres.

Els nostres amics van compartir més de mitja cursa junts i Miguel Ángel va poder aprendre de l'experiència d'un gran corredor de llargues distàncies com és Lucas. 


Després Miguel Ángel, va tirar un poc més de carbonilla i apretant un poc fins el final i va aconseguir una cinquena posición amb un temps de 4h 34 min. 


Lucas va fer al mateix temps una gran carrera, aconseguint una 12ª posició general sense deixar en cap moment de gaudir del que fa.


Enhorabona als dos!!!!

PÀGINA WEB DE LA PROVA

RESULTADOS 10-K MONTAN

Grandes noticias nos llegan desde Montán, una prueba de 10 kilómetros sin tregua que tras unos 5 primeros todos hacia arriba por carretera de asfalto continua enlazando un tramo rompepiernas por una pista para ir finalmente a buscar el pueblo y afrontar los 2 últimos kilómetros con una fuerte subida para llegar a la parte alta de Montán y encarar una corta bajada hasta la meta de este bonito recorrido.


Dos corredores teníamos el sábado participando en esta prueba y el resultado fue muy bueno para nuestro equipo, consiguiendo Miguel Angel Duplas con un tiempo de 35:36 la primera plaza en la categoria general quedándose a escasos 30 segundos del récord de la prueba y sumando de esta manera otra victoria más para el GR-33. 


El otro componente del equipo Ruben Marc también realizó una gran carrera quedando el 13º de la prueba y de haber premios en su categoria tal como se anuncio se hubiera llevado la victoria, pero finalmente se encuadro en la categoria senior, de todos modos muy buena carrera de Ruben.


También queríamos destacar la buena noticia de la presencia de Esther Catalan de nuevo en competición consiguiendo la victoria en categoria femenina.

Enhorabuena a todos y seguir !!!!!


Web de carrera :


sábado, 22 de junio de 2013

V CURSA DE MUNTANYA ALMENARA-XTREM

Otra competición más para el próximo domingo 23 será la carrera Almenara- Xtrem, prueba que dará su salida a las 8h para completar sus 16.7 km por un recorrido que según nos han comentado será bastante técnico y duro, contando que en principio la localidad de Almenara no presenta grandes montañas, los compañeros de la organización han conseguido hacer un recorrido divertido y con tramos que no dejarán indiferentes a los participantes pasando por los puntos más emblemáticos del término de Almenara como su castillo.


El GR-33 estará presente de la mano de David Galera que continua con su larga racha de competiciones en las que mantiene linea ascendente, despues de encadenar VTF,Vall d'Alba, Maraclot y Sant Joan de Moró con buenos resultados.

Mucha suerte a David y al resto de participantes y organización !!!!!!

Web carrera:

viernes, 21 de junio de 2013

X CARRERA POPULAR MONTAN

Se acumula la faena para los componentes del GR-33, la carrera popular de Montan contará para su décimo aniversario con dos compañeros de nuestro equipo, Ruben Marc que sigue curtiendose en carreras de este tipo que le vienen de maravilla para después transformar esa chispa a la montaña y Miguel Angel Duplas que volverá a competir esta semana.


De esta manera el próximo sábado a las 19 horas se dará la salida a una prueba que constará de 10 kilómetros que transcurren por terreno de todo tipo, tocando tramos de senda, asfalto con repechones hacia arriba y sobre todo pista en un recorrido de los denominados "rompepiernas".


Mucha suerte a todos y la próxima semana os contaremos los resultados !!!!

Web de carrera :

TRAVESSIA FREDES - PAÜLS

Organizada por la UEC Tortosa este próximo sábado partirá esta prueba de 47 km desde la localidad de Fredes a las 18 h para finalizar en Paüls después de superar sus desniveles de 1454+ y un acumulado en bajada de 2197-.


Cabe destacar que hasta el km 40 el recorrido está transcurriendo por encima de los 1000 mtr de altitud para en los últimos 7 km ir a buscar la localidad de Paüls siempre picando hacia abajo, el tiempo del ganador en 2012 fue de 4h 1min, así pues a partir de las 3:30 horas de carrera aproximadamente todos a enchufar los frontales.

Nuestro compi Miguel Martinez Gregorio volverá a probar con las distancias largas después de realizar una gran Maratoimitja consiguiendo una magnífica 8ª plaza con un gran crono de 6 h 07 min. También le acompañará otro experimentado corredor en distancias de este tipo como Lucas Boix, sub 6h en la Mim este año con una 5ª plaza.

Suerte pues para Lucas y Miguel y a patear ese GR7 de tierras tarraconenses !!!!!!!!!!!

Web de carrera:

jueves, 20 de junio de 2013

ANDORRA ULTRA TRAIL


Andorra Ultra Trail, 4 curses en 3 dies.  En el País veí, a Andorra, podrem disfrutar de 3 dies d'skyrunning en totes les seves modalitats.



El C.M.GR33-TOTTRAIL estarà en les diferents proves, com no, junt als més de 2000 corredors que pendran part d'aquest important esdeveniment.

RONDA DELS CIMS:  170 Kilòmetres, 13.000+. Eixida del poble d'Ordino el divendres. Característiques principals de la prova, 15 cims per damunt dels 2.400 metres i una mitjana d'alitud de
1.985 metros.



Road Book Ronda

La nostra campionisima Xari Adrian estarà present en l'eixida d'Ordino. A tope per a donar lo millor d'ella i lluitar amb gent de renom, com Julia Boettger, Nerea Martinez, Hiroko Suzuki, Emilie Lecomte, Olga Mankó...
En xics, Oscar Perez,  Uli Calmbach, Salva Calvo, Julien Chorier, Pablo Criado, Armando Teixeira.

Aquest any, la Ronda entra dins del calendari de l'Ultra Skymarathon Series


ULTRA MÍTIC: 112 kilòmetres, 7.500+. Mitjana d'altitud 2.065 metres.

I que millor representants que els nostres amics, Vicente Betoret,  Roberto Gil, David Mundina i la nostra amiga, la valenta Sonia Escuriola per a l'Ultra Mític.

Road Book Ultra Mític


TRAIL: 35 kilòmetres, 2.500+ . Mitjana d'altitud 2.065 metres.


El nostre company Joan A. Alfara és el que en un principi ens representarà. Joan, està recuperant-se d'una lesió i fins a última hora, no sabrà si podrà pendre part de la cursa.


No cal dir, que algunes de les cotes més altes de la cursa estaran plenes de neu. Esperem almenys que els nostres companys puguen gaudir d'un bon temps, i uns dies d'skyrunning del bo.

MOLTA SORT A TOTS!!!!





INSCRIPCIONS




martes, 18 de junio de 2013

NOTÍCIES DEL ULTRA DE JACA

Tot no van ser alegries ni bones noticies les que vam viure aquest cap de setmana... i les males notícies ens aplegaven des de Jaca, on la nostra amiga Patricia Cabedo es trobava participant del Ultra Trail de Jaca, de 95 km que dies abans havíem anunciat.

La cursa començava a les 10:00 hores del matí i amb un pronòstic metereològic que indicava que el sol i la calor anaven a marcar aquesta cursa, sobre tot si tenim en compte l'hora d'eixida i que els corredors anaven a exposar-se a les altes temperatures en les hores de màxima calor.


Patri va eixir molt bé, menjant i hidratant-se com cal. Dominava la cursa, i anava en primera posició... Es trobava bé... molt bé... Però feia calor... molta calor. I ja havent passat el quilòmetre 40 i pico, Patri sofreix un cop de calor que la deixa inconscient fins que la segona corredora i altres corredors arriben fins on ella es troba i la socorreixen.

Patri és traslladada en camilla i gotero des del punt on es troba, baixant-la per una senda, fins l'hospital on li fan les corresponents proves i es recupera passant la nit hospitalitzada i en observació.

Per sort, tot es queda en un susto... un gran susto, del que ara s'ha de recuperar i descansar com cal per tornar a estar gaudint de les muntanyes al 100%.

Tots els amics del C.M.GR33 vam estar molt pendents de la seua evolució i amb una gran preocupació mentre esperàvem noves notícies que ens indicaren que tot anava millorant. Fins que no vam parlar amb ella, i la seua veu ens va tranquilitzar, res del que ens pugueren dir ens servia, ens tranquilitzava...

I des d'ací volem enviar a la nostra amiga molts ànims i desitjar-li una ràpida i eficaç recuperació...

"Patri... ens alegrem molt que només haja sigut un gran susto... Eres forta, valenta, lluitadora,... i res impedirà que en breu et tinguem de nou corrent per eixes sendes, pujant i baixant muntanyes, demostrant com tant bé tu ho fas, que Patri és gran, molt GRAN!!! Una forta abraçada de tots els teus companys d'equip!!!"

Moltes gràcies a la gent que la va atendre!!!

Us deixem un enllaç sobre el Cop de Calor, que pensem que és algo molt important i molt seriòs.

I CURSA DE MUNTANYA DINOMANIA - CINCTORRESCARRERES MUNTANYA (II) by Vicent Peris

Tal i com anunciàvem dies abans, el nostre company Vicent Peris, participava el diumenge en la 1ª edició de la Cursa Dinomania de Cinctorres. I ací el nostre amic, ens conta amb les seues paraules com va viure i es va trobar en aquesta cursa.

"Bé, una cursa més per a les cames. Aquesta ha sigut totalment improvisada, apuntant-me el dijous per la nit. I així ha eixit.
Feia un fum d’anys (més de 20) que no pujava a Cinctorres. L’última vegada també va ser per a competir, però quan jugava a frontenis, amb el “auelos” Mano, Arcadio, Ximo i compañía. ¡¡Quins any més bons aquells!!
El diumenge, va ser per a disputar la 1ª Cursa de Muntanya Dinomania. El dinosaure més ràpid, Compsognathus, va ser Mario Bonavista. Jo amb les meues pèsimes sensacions, em vaig quedar amb el pensament de ser el Brachiosaurus, que pesava més de 50 tones i era un dels més lents, jejejeje. 

Vaig acabar deshidratat i arrastrant-me com un gos. Les sensacions van ser males des del mateix escalfament. Veient la gent que hi havia a la cursa, tenia opcions de fer tercer i vaig eixir dispost a fer una cursa en cap per a donar-ho tot. Mario se’n va anar ja d'eixida, i ens vam quedar darrere el "grupet per al podium", amb 4 corredors, entre els que estava David Prades, que encara que deia que eixia a entrenar, segur que seria el segon. A les pujades les meues cames no anàven gens i els altres 3 se m'escapàven, però després a les baixades (gens tècniques al principi) i plans jo els tornava a agafar. L'estratègia era clara. Que no m'agafàren massa distància i a l'última baixada pegar un apretó per a lluitar per el tercer lloc . Il.lús de mi, ja que les baixades de la segona meitat de la cursa eren tècniques. I bé siga perquè les cames estàven molt cansades i no tenia força, o perquè vaig errar amb les sabatilles, se me van escapar encara més. Així i tot, tampoc em traien massa (al voltant de 1' a 1'30"). En algun punt, vaig intentar arrimar-me almenys al 4t, ja que el veia algo tocat. Però em va ser  impossible. A partir de les 2 hores, el meu ritme va començar a caure de mala manera. Les baixades tècniques les feia quasi caminant. Les pujades per supost caminant. I a falta de 1 km per a meta, en una pista que picava un poc cara amunt i on haguera tingut que ser capaç de córrer, no vaig ser capaç ni de defensar la 2ª posició de veterans que tenia en eixe moment. Anava arrastrant-me com un gos, deshidratat, amb una bona pàjara i sense força. Vaig entrar a meta trotant, però per vergonya.
Al final, 6é de la general i 3er veterà. Un resultat que ahir no em deixa gens satisfet. Però…...així va ser i prou.
El trofeu, d’allò més original. Com que a Cinctorres hi ha una fàbrica de faixes, doncs els trofeus per a tots els premiats, una faixa amb una inscripció de la cursa. 
Per cert, no tenia número de la sort, però per lo vist té que ser el 5. A la CSP portava el dorsal 2005, mateix any en el que em vaig casar. Ahir portava el dorsal 5, i quasi quede el 5é. El meu fill compleix enguany 5 anys. I el meu amic Paquito, és V d’Espanya. Llàstima que en lloc de donar-me bona sort, en aquestes 2 curses no m’ha anat massa bé. ¿Serà el de la mala sort? Jejejejeje."


lunes, 17 de junio de 2013

XIV VOLTA AL TERME DE SANT JOAN DE MORÓ (II)

El passat dissabte, 15 de juny, finalitzava el Circuit Diputació de Curses de Muntanya, amb la XIV Volta al terme de Sant Joan de Moró.

Per motius familiars, els nostres companys Rafa Beltran i Miguel Á. Duplas van ser baixes d'última hora i no van poder participar en la cursa. Una altra vegada serà, lo important i principal eixe dia estava lluny de la cursa. Ànim companys!!

Miguel Ángel Martínez, no va tindre el seu millor dia, ja que físicament es va trobar fluix per culpa d'un refredat que va impedir que disfrutara la cursa, i apretara el que ell està acostumat a fer, però encara així, va realitzar la cursa amb un temps de 01:47:16 i entrant en meta en una 14ª posició de la general i 11º categoria senior.


David Galera, eixint de menys a més, va anar regulant-se agafant ritme en les zones corredores, i demostrant dia a dia, el bon estat físic. El nostre amic, va patir la última part de la cursa, per culpa d'una pedra en la sabatilla, que li va fer vore les estreles. Va entrar en meta en un temps de 02:01:44.


Per últim, la nostra corredora Silvia Sos, i que es coneix molt bé el recorregut d'aquesta cursa, sabia que hi havia massa tram de correr, per evitar que Bouchra Marzouki, gran corredora d'asfalt, li traguera la distància suficient per alcançar-la en la part més dura de la prova, que seria la pujada al Mollet. I així va ser, Bouchra va eixir a ritmes molt elevats, i encara que Silvia, també va imposar una rápida eixida durant els primers kilòmetres, no van ser suficients per guanyar-li el terreny en la pujada. De totes maneres, Silvia va lluitar i en cap moment va baixar els braços, tant és així que va aconseguir millorar el seu temps en la cursa. 02:00:52


També en aquesta ocasió, acompanyaven als nostre corredors, altres amics i companys de l'equip que van aprofitar per entrenar i esperar-los dalt del Mollet, per donar-los els ànims i suport que tant bé els van anar als tres!!! Gràcies David, Sonia i Paco!!!!


FOTOS (Gràcies Ruben Blanco)

RESULTADOS LINARES DE MORA

Gran parte de nuestros jóvenes corredores fueron de la partida en la Carrera de La Esquila en Linares de Mora, así pues Albert Berenguer, Marcos Sorribes y la joven revelación femenina de la temporada Miriam Fernández estuvieron por tierras de Teruel pasando una gran y divertida mañana de sábado.


Los resultados fueron satisfactorios para nuestro club, Marcos después de superar una molesta lesión volvia a competir bajo la tutela de la trainer Lola y hacia una muy buena carrera con muchas ganas consiguiendo una 10ª plaza en la general.

Por su parte Albert Berenguer también volvia a competir despues de la VTF y sigue manteniendo buen ritmo en las piernas, aunque finalmente unas molestias no le dejaron acabar la prueba, desde aquí le damos mucho ánimo y fuerza para preparar su siguiente objetivo.

Y la jovencísima Miriam Fernandez volvió a realizar una gran carrera que le hizo subir de nuevo al podium, algo que esta empezando a ser algo habitual en esta promesa del GR. Miriam terminó la 3ª de la general y 1ª de su categoria !!!!!!



Cabe destacar que nuestros chic@s además de pasarselo bien fueron agraciados en el sorteo realizado con varios forfait para volver a disfrutar por aquella magnifica zona !!!


Enhorabuena campeones !!!!!!!!!!!


WEB:
http://www.carreralinaresdemora.com/

CLASIFICACIONES:
http://www.deportesgudarjavalambre.es/web/trofeo/309/22/i-carrera-popular-de-linares-de-mora

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=xeFeLQp7Odg

GALA DEL CORREDOR POPULAR

Impulsada por el diario Mediterraneo nace un nueva fiesta para toda la gran familia que formamos el mundo del running y trail-running popular en la provincia. Con la idea de sumar más alicientes a nuestro deporte favorito se ha creado una sección para premiar a varios atletas, clubs y carreras populares por sus últimos méritos o trayectoria deportiva.

Desde hoy y hasta el dia 20 de Julio ya podeis votar en la web del periodico Mediterraneo a los candidatos que creais convenientes, hasta el dia 6 de Julio se hará una votación para finalmente desde esa fecha hasta el dia 20 de ese mismo mes ya votar otra vez a los 3 candidatos que hasta ese momento acumulen más votaciones en cada nominación.

Os recordamos que cada persona puede votar 1 vez al dia hasta la fecha final y que la entrega de premios y fiesta con actuaciones diversas para la ocasion se hara el 27 de Julio en la sala Opal del Grao de Castellón.

Desde el GR-33 estamos muy orgullosos de estar nominados como club al igual que de ser uno de los clubes con más atletas nominados, esto para un club pequeño como el nuestro y que apenas tiene 2 años de vida es una gran satisfacción y nos motiva a seguir en la misma linea de trabajo e intentar hacer las cosas como mínimo igual o mejorarlas en lo posible.

Todo esto no seria posible sin la ayuda y colaboración de nuestros amigos Provefe, Xiringuito el Xato, Tottrail, Diputación de Castellon, Prodentcas y Totmovil que han confiado en nosotros, MIL GRACIAS !!!!

Pues lo dicho, le damos de antemano la enhorabuena a todos los nominados tanto de nuestro club, como al resto de equipos y atletas seleccionados para esta bonita ocasión.

Suerte a todos y A VOTAR !!!!!!!!!!!

Página de información y para realizar votaciones :

sábado, 15 de junio de 2013

I CURSA DE MUNTANYA DINOMANIA - CINCTORRES

Si ens pensàvem que amb les curses de Linares de Mora, la Volta al Terme de Sant Joan de Moró i la Ultra Trail de Jaca, teníem coberta la participació dels components del C.M.GR-33 d'aquest cap de setmana... encara ens falta una prova més en la qual, el nostre corredor d'Atzeneta, Vicent Peris, es deixarà vore i de ben segur que molt a prop de les primeres posicions.


En aquest cas participarà en la primera edició de la Cursa de Muntanya Dinomania, en la localitat de Cinctorres, en la comarca dels Ports.


Aquesta nova cursa, amb 24 km de recorregut i 1.050 mts de desnivell positiu donarà a conèixer l'entorn paisagístic de Cinctorres que de ben segur no decepciona a ningú.


El nostre company Vicent Peris, després d'una gran participació en la dura Volta al Terme d'Alfondeguilla, aprofitarà aquesta cursa, algo més curta dels kilometratges als que ens té acostumats, per soltar eixa "carbonilla" i agafar el punt de xispa que segur que no ha perdut.

Molts ànims i sort Vicent!!!! I molta sort a l'organització en aquesta nova cursa!!

LLISTAT D'INSCRITS

viernes, 14 de junio de 2013

XIV VOLTA AL TERME SANT JOAN DE MORÓ

Sant Joan de Moró vuelve a despedir otro año más el Circuit Diputació de Curses de Muntanya con la celebración de su clásica Volta al Terme.


Dicha prueba partirá a las 7:30 del próximo sábado por el término de Moró sobre un recorrido de 21 km con un desnivel de 961 mt +, teniendo la subida más considerable a partir del km 6 con la ascensión al Mollet, para después de una técnica bajada y unos kilómetros corredores volver a por la segunda subida fuerte aunque más corta a la altura del km 11, a continuación varios tramos de sube y baja cortos nos llevaran a la última subida importante del km 14, donde ya nos quedará afrontar los últimos 6 kilómetros finales que sobre todo los 4 últimos son "voladores" si uno llega con fuerza.


Aunque para muchos es una de las carreras digamos "rápidas" de las de Circuit, es una prueba en la que es aconsejable regular fuerzas por su continuo cambio de terreno de senda a tramos de correr bastante.

Cabe destacar que también se celebrará la Petjadeta infantil para los más peques con salida a las 10:30, buena iniciativa para ir motivando a los niños a disfrutar practicando nuestro deporte.

El GR-33 estará representado en Moró por 6 corredores, Silvia Sos que cuenta sus participaciones en el Diputación por victorias cerrará este circuito acabando en puestos de podium, faltará ver en qué puesto del cajón acaba el Circuit después de esta última prueba la corredora de Borriol.

Roberto Gil vuelve a enfundarse la roja una vez recuperado de su buena actuación en la pasada CSP celebrada el mes pasado y acudirá a la carrera para acompañar a su mujer y disfrutar de la carrera local.
David Galera sigue en periodo de competición y acreditando resultados que reflejan su mejoría carrera a carrera, será otro de los que disfrutará de esta bonita prueba.

Rafa Beltrán volverá a ser de la partida de los componentes de la roja, aunque será una prueba después de estar durante la semana con algo de molestias en el gemelo, así que sin forzar y a la marcheta!!
Y por último Miguel Martinez y Miguel Angel Duplas, dos corredores que son grandes conocedores de la prueba y que actualmente viendo los últimos resultados de sus carreras están a un nivel muy parejo y si todo va bien estaran peleando por conseguir una buena clasificación en la general.

Muchísima suerte a todos los participantes y a correr !!!!!!!!!!

Web de la prueba :