C.M. GR-33

C.M. GR-33

domingo, 17 de noviembre de 2013

XVII GALA DE L'ESPORT PROVINCIAL

El passat divendres va tindre lloc en la localitat de Cabanes la XVII Gala de l'Esport Provincial. En aquesta Gala, la nostra amiga Sonia Escuriola rebia un reconeixement especial per part de l'Ajuntament de Cabanes per la seua trajectòria en els darrers anys i junt a Abel Bellés i Arturo Casanova, també veins d'aquesta localitat, van ser els abanderats en l'acte.
Sonia, rebia aquest nomenament com a especialista en curses de muntanya, i la participació que ha realitzat en diferents proves amb extraordinaris resultats com la Ultratrail Costa Daurada, la Copa d'Ultraresistència de Catalunya i la Transalpine entre molts altres.

Des del C.M.GR-33 agraim a l'Ajuntament de Cabanes aquest reconeixement a la nostra corredora, que ha demostrat cursa tras cursa que és una gran i valenta lluitadora, i sense dubtes que s'ho mereix! Enhorabona Sonia!!!

Per una altra banda, a questa Gala feia entrega dels premis als millors esportistes de la província en diferents modalitats esportives. I en la modalitat de curses de muntanya, tenim l'honor de tindre en aquesta família a la millor esportista femenina d'aquesta temporada, Xari Adrian, que junt al nostre amic Remigio Queral eren reconeguts com als millors corredors de muntanya de la província.
Recordem que actualment els dos, tant Remi com Xari són els actuals campions d'Espanya d'ultres. 

En l'acte va estar present també el diputat d'esports Lluis Martínez fent entrega d'aquests premis tant merescuts per cadascun dels nomenats i en cadascuna de les diferents modalitats. Agrair a la Diputació de Castelló aquest impuls i reconeixement de l'esport provincial.
Enhorabona a tots els galardonats!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario