C.M. GR-33

C.M. GR-33

domingo, 24 de noviembre de 2013

ENTREGA DE PREMIS DE LA CHALLENGE 2013

El passat divendres, el C.M.GR-33 tornava a estar de Gala i de celebració en la clausura de la Challenge, que congrega els circuits provincials de curses de Muntanya de Diputació (el de la Lliga Castelló - Nord i el de Diputació de Castelló). L'entrega de premis va estar representada pels clubs organitzadors amb el suport del diputat Lluis Martínez i els diferents representants dels ajuntaments de les diferents localitats.

En aquest cas, tres dels membres del nostre club aconseguia un títol en aquesta segona edició de la Challenge. 

Per una banda, el nostre amic, Jerónimo Martínez, es proclamava campió veterà masculí després de participar en diferents de les curses que composen aquests dos circuits i aconseguir grans classificacions en la majoria d'elles, i sent campió veterà del circuit de la Lliga Nord.


Per una altra banda, els títols absoluts d'aquesta competició tant en masculí com en femení, van ser per als nostres corredors Miguel Ángel Duplas i Silvia Sos, que a la vegada rebien el premi corresponent en categoria senior.







Miguel aconseguia per segon any consecutiu proclamar-se campió absolut de la Challenge, quedant subcampió de la Lliga Nord 2013 i aconseguir un sisè lloc en el circuit Diputació.
Silvia, que el la primera edició de la Challenge aconseguia classificar-se en primera posició senior, i segona absoluta, no ha vullgut deixar passar l'oportunitat aquesta edició d'aconseguir el títol absolut, i proclamar-se a la vegada campiona en el circuit de Diputació i el de la Lliga Nord.
Tant Jero, com Migue o Silvia, han participat en el 100% de les curses de la Lliga Nord, sense perdre's cap, i disfrutant al màxim de cadascuna d'elles amb la gran organització que comporten. Del circuit Diputació van haver de renunciar a alguna d'elles per tindre altres competicions en el calendari.
En l'acte, acompanyant als nostres guanyadors, va estar també Ruben Marc i Lola Peñarrocha!!

Enhorabona, tot esforç té la seua recompensa!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario