C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 12 de noviembre de 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA INDIVIDUAL DE KV (FINESTRAT) (II)

El passat diumenge, els nostres joves promeses, Ruben Marc i Miriam Fernández, van participar en el Campionat d'Espanya de Kilòmetre Vertical, en Finestrat.

Els nostres amics, tot i que saben que un kilòmetre vertical és cap amunt, es van perdre al mateix temps i van realitzar un tram més en desnivell negatiu que després van haver de recuperar!! Només una anècdota per a contar, en la gran cursa que van realitzar els dos, ja que l'objectiu de disfrutar el van aconseguir a la perfecció!!
Per un costat, el nostre promesa Ruben Marc, era la primera vegada en la qual participava en aquest tipus de prova, en un kilòmetre vertical en què havien de superar un desnivell de 1.020 metres en tan sols 3,6 kilòmetres de distància. El nostre amic va invertir un temps de 55 minuts i 5 segons, i classificant-se en una 12ª posició en categoria promesa, i el 126º de la general.
Per altra banda, la nostra promesa Miriam Fernández, competia com a atleta de la Selecció Valenciana, i amb un temps de 1h 05 minuts i 31 segons aconseguia proclamar-se Campiona d'Espanya de Kilòmetre Vertical (FEDME). I amb aquest títol, la nostra gran promesa aconseguia aquesta temporada el segon títol nacional junt a l'aconseguit en el Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya de categoria Promesa, que va tindre lloc el passat mes de juliol en la localitat de Zumaia. Gran palmarés el que està construint la nostra xiqueta, i el que li queda per completar!! Enhorabona!!!!