C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 4 de noviembre de 2013

ÀNIMS PER A DAVID

Avui… no volem fer públic cap dels resultats de les curses en les que la gent del GR33 ha participat, i volem dedicar una entrada especial en el blog al nostre amic David Mundina, una dedicatòria especial perquè avui podem celebrar que David ha guanyat una gran cursa… una cursa que haguera pogut tindre majors conseqüències i que per sort… només es quedarà en un susto, un gran susto que cal oblidar.
L'altre dia el nostre amic, quan tornava de fer un entrenament en bicicleta i acompanyat com sempre per la seua parella i membre del equip, Sonia Escuriola, va sofrir un accident de bicicleta, causat per un  cotxe que es va saltar un ceda, i va colpejar el nostre amic. Sonia amb tremolor de cames va veure com passava tot de ràpid davant d'ella. Per sort, només s'ha fracturat el colze i algun que altre colp pel cos, que l'obligarà uns dies a estar de forçòs repòs, i el susto al cos, que no els el llevarà a ningun dels dos… ni a tots nosaltres.

Si hi ha alguna cosa que caracteritze al nostre amic David… és la seua força per superar cada obstacle… la seua valentia per fer fàcil allò més difícil… per posar un somriure emmig d'un mal moment… una gran capacitat de superació en moments de debilitat i una capacitat de lluita, constància i responsabilitat per tot allò que es propose.

Per això, açò només serà un obstacle en el camí, una pedra que el nostre amic travessarà sense cap problema. I tots els membres de l'equip li volem fer arribar els nostres ànims, la nostra calor, i el nostre suport!! Les muntanyes t'esperen!!!!

David… Et desitgem una ràpida recuperació!! T'enviem molts ànims i molta força!!!! AMUNT CAMPIÓ!!!!



I aprofitem al mateix temps per fer una crida d'alerta a tots els conductors i preguem tinguen cura dels ciclistes per evitar aquests incidents o accidents més greus!!! VIGILEM i CONDUIM AMB RESPECTE!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario