C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 25 de octubre de 2013

TENERIFE BLUE TRAIL (II)

El passat cap de setmana, la nostra campiona Xari Adrian, tornava a proclamar-se campiona en la Tenerife Blue Trail, cursa ultra de 101 kilòmetres que tenia previst alcançar una cota de més de 3.000 metres d'altura, però per causes metereològiques van haver de modificar una part del recorregut.
La nostra amiga Xari, va eixir conservadora, ja que s'enfrontava a quasi 70 kilòmetres de pujada. Sobre el kilòmetre 40 ja es trobaven a 2.300 metres i va ser el moment en que va decidir augmentar el ritme, i per tant, remuntant posicions.

En tot moment va tindre molt bones sensacions, i això que la setmana d'entrenament va ser de gran càrrega.

A més de entrar primera classificada i traure una ventaja de quasi tres hores a la segona fèmina, la nostra corredora va entrar en la 10ª posició de la general!!! Quasi res!!!!
Una altra més victoria per al gran currículum de la nostra corredora!! Enhorabona i a pels propers reptes!!!