C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 21 de octubre de 2013

NOVES INCORPORACIONS AL GR-33

Sempre són bones notícies anunciar la incorporació de nous membres a aquest grup d'amics i a més a més quan la gent que s'uneix destaca per ser sobre tot grans persones i amb una gran qualitat humana.

Quatre seran les noves incorporacions per a la nova temporada en aquest equip que molt prompte cumplirà 2 anys des del seu naixement.

Molts objectius cumplits fins ara i grans èxits aconseguits entre tots però el repte més important del qual estem més orgullosos d'haver aconseguit és el FER i SER equip que tant ens uneix.

No dubtem que les noves incorporacions superen aquestes qualitats com a persones i a més a més cadascun d'ells disfruta amb aquest estil de vida que ens uneix, aquesta forma de viure l'esport.

Tots ells són gent molt coneguda en aquest esport del trail-running i hem pogut en alguna ocasió compartir junt amb ells moltes de les curses provincials.

Els nous membres que formaran part del GR-33 aquesta nova temporada són:
  • LAIA CAÑES
Corredora provincial de la localitat de Vilavella. Va participar per primera vegada en la cursa de muntanya de Vilavella l'any 2007. Des de l'any 2010 porta planificant els seus entrenaments i ha anat fent una gran progressió fins aconseguir resultats tant importants com campiona de la Lliga Castelló-Nord en la seua primera edició, subcampiona del circuit Diputació, i el 2n lloc en la Marató i Mitja i en la Marató de l'Aneto i en la cursa d'Alcudia de Veo en aquesta temporada, entre altres.
  • JOSE MARIA CARRERO
Atleta de la Vall d'Uixó que és ja tot un veterà en aquest món del running. Els seus inicis es remunten a l'any 1999 on va participar en la mitja marató de Castelló.
En la temporada 2003 participà per primera vegada en la Lliga de la Comunitat Valenciana, i en el 2004 aconseguia un 5è lloc en la classificació absoluta, la qual cosa li va fer ser membre de la Selecció Valenciana aconseguint ser campions d'Espanya.
  • ROGER COMINS
Corredor ultra de la localitat de Benicassim. Ha participat en el ultra trail d'Alfondeguilla Javalambre, ultra trail Maestrat Extrem, UT la Marxassa en Mataró, CSP115, UT Serra Montsant... i altres curses més curtes com la Marxa al Peu al Bartolo (en 7 edicions), Catí, Vistabella, Alcalà de Xivert, Orpesa, K25 en Serra campionat per clubs, Vall d'Alba, Torreblanca,... 
  • MARIO BONAVISTA
Corredor de la localitat aragonesa de la Iglesuela. Actual campió de la Lliga Castelló Nord en aquesta darrera edició, i innumerables pòdiums en cadascuna de les curses en les quals ha participat. Atleta de recent incorporació al món del running, però amb grans qualitats i progressió que ha demostrat amb el poc de temps que porta en aquest esport.

Tot l'equip del GR33 els dona la benvinguda i agraeix la confiança que han posat en nosaltres. Els desitgem molt bona temporada amb grans resultats i sobre tot esperem que disfruten d'aquest gran ambient!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario