C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 16 de octubre de 2013

MEDITERRANEO TRAIL NIGHT (II)

El passat dissabte, tal com vam anunciar prèviament, va tindre lloc la I edició de la Mediterraneo-Trail, cursa nocturna que recorria diferents zones del Desert de les Palmes.

Aquesta nova experiència va ser tot un èxit, amb una participació d'uns 500 corredors que havien de superar una distància de 17 kilòmetres. De ben segur que tots els participants van poder gaudir d'una gran aventura i segur que molts d'ells estaran presents en noves edicions.

Entre els participants es trobaven tres dels nostres corredors, que van disfrutar d'aquesta cursa nocturna.

Per un costat, el nostre ultra man Paco Sáez, va xalar molt en aquesta cursa i amb molt bones sensacions. Va entrar en meta en 1h 45' i en la 11ª posició.
Amb 2h i 17' entrava en meta el nostre company Rafa Beltrán, que inicia temporada i es troba de nou participant en diferents curses. Molt bon entrenament el que va fer el nostre amic.
I la nostra fèmina Sonia Mundina, es classificava en 4a posició, a tan sols 3' de la tercera classificada. Sonia va realitzar la cursa amb un temps de 2h 22', i s'estrenava en aquest tipus d'esdeveniment del running.

Enhorabona als tres i a tots els participants, així com a l'organització. Molts ànims per a les futures edicions!!!