C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 19 de octubre de 2013

II CURSA TRENCAMOLES - XERT

Encara ens faltava una cursa en la qual estarà present la roja, la 2ª edició de la Cursa Trencamoles en la localitat de Xert, en la comarca del Baix Maestrat.
Els nostres representants seran Lola Peñarrocha i Ruben Marc Cano. 

Lola, tras la gran cursa que va realitzar el passat 6 d'octubre en el campionat d'Espanya per clubs, aconseguint una gran 2ª posició, demà es tornarà a posar el dorsal per intentar defendre les primeres posicions, i sobre tot gaudir d'una cursa que promet ser d'allò més atractiva.

Ruben proseguint amb l'inici de la seua temporada, i després de participar en diferents curses provincials, intentarà seguir aconseguint bones sensacions com fa en les darreres curses on participa, i continuarà així agafant ritme de competició, que suposa el posar-se un dorsal!!

El recorregut de la cursa, ha variat respecte a l'edició anterior, i constarà d'una distància de 18'500 kilòmetres aproximadament amb un desnivell positiu de 830 metres.
L'eixida tindrà lloc a les 9:00 hores des de la plaça de l'Ajuntament de la localitat de Xert.

Els nostres amics Ruben, Lola i el seu home Javi, seran de la partida dels quasi 550 corredors que participaran en aquesta segona edició. Tot un èxit de participació per a aquesta jove cursa.

En meta estarà esperant l'arribada dels seus pares la menuda promesa del GR33, Lledó Roger Peñarrocha!!!

Molts ànims, sort i a disfrutar de la cursa!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario