C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 4 de octubre de 2013

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS FEDME 2013


Ja fa un any d'aquesta imatge, en la que el nostre club, participava per primera vegada en un campionat d'Espanya per clubs, i aconseguia el sub-campionat nacional.

I aquest any, no podiem deixar de participar en aquesta competició important per a tots nosaltres.

Anem en intenció de disfrutar, d'aportar el millor de nosaltres, i el que cadascú puga donar perquè d'aquest esport fem una forma de viure la vida!!

Els 8 membres de l'equip que es desplaçaran fins terres gallegues, només és una xicoteta representació de tots els que formem aquest gran equip, gran equip de persones i amics. Cadascun dels corredors, volem disfrutar corrent, volem dedicar cada kilòmetre als nostres companys que aquesta temporada no han pogut disfrutar fent allò que més els agrada que és correr.

Tots som i fem equip, i per això tots farem un tram en eixa competició, tots estarem representats en cadascun dels kilòmetres que els nostres companys superen, i tots disfrutarem independentment del resultat, perquè el més important és i serà FER EQUIP!!

Molts ànims a tots i a totes!! Amb el recolçament i suport de tots, resulta fàcil el que pareix dificil. 

CURSA CANON DO SIL

El diumenge, 6 d'octubre tindrà lloc el Campionat d'Espanya de Clubs, en la localitat de Parada do Sil. 

Un recorregut de 33'200 kilòmetres amb 2.200 metres de desnivell positiu serà el que els espera als nostres corredors. 


Cursa dura i exigent amb unes fortes pujades i trams per correr a ritme que de ben segur l'equip supera sense cap dificultat. 

Els desitgem molta sort, molta força i ÀNIM EQUIP!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario