C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 4 de septiembre de 2013

TRANSALPINE RUN 2013 - ETAPA 5

ETAPA 5 - KM VERTICAL SCUOL

L'etapa d'avui, l'han superada amb un temps de 1h i 3 minuts per cobrir els 6'3 kilòmetres de distància, i els 950 metres de desnivell positiu. Un kilòmetre vertical, que sent una distància curta, es convertia en una exigent pujada en la qual han disfrutat d'unes vistes impressionants.

En un principi, la nostra parella anava a participar per separat en aquesta etapa, però al poc de l'eixida, David, ha decidit acompanyar a Sonia i participar junts en totes les etapes! Molt bona decisió que Sonia ha agrait per l'espenta que rep quan té a David a prop!!


Etapa dura, però curta de durada, i per tant més temps de descans per preparar el cos per a la sisena etapa, amb un kilometratge prou llarg!!

Enhorabona un dia més, i només esteu a tres dies de ser finishers de la Transalpine!! Vamossssssss!!!!



ETAPA 6 - Dijous 5 de setembre de 2013. SCUOL - ST. VALENTINE. Hora d'eixida: 8.00h

Amb un total de 1.633 metres de desnivell positiu i una distància de 37'8 kilòmetres, els nostres corredors partiran de la localitat de Scuol, creuaran la frontera a Italia per arribar als Alps del Sur, a Sant Valentine.

Amb la suma de 5 etapes a les cames, el cansament ja és evident, però tenim ben segur que els nostres donaran tot el que poden i més, com sempre fan.

Ànim i esperem que us vaja bé aquesta sisena etapa!!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario