C.M. GR-33

C.M. GR-33

domingo, 1 de septiembre de 2013

TRANSALPINE RUN 2013 - ETAPA 2

ETAPA 2 - LECH - ST. ANTON

I la segona etapa superada amb èxit!! Segons ens conten, l'etapa a la qual s'han enfrontat avui ha sigut alpina total, ja que gran part del recorregut ha estat per damunt dels 2.000 metres d'altura. Tot és a dir, que no es poden queixar, ja que estan disfrutant d'unes vistes espectaculars!!! I el que és millor, vindran a casa carregats d'oxigen!!!


Les sensacions continuen millorant, i avui han remuntat posicions en la classificació per equips mixtes, en la qual han acabat l'etapa amb una 27ª posició i a dia d'avui, en la classificació acumulada de les dos etapes, van en una gran 23ª posició!!!


I el que més ens agrada és saber que s'ho estan passant molt bé i disfrutant a tope! De ben segur que com molt bé diuen, en somriures van els líders!!

Avui a nivell metereològic s'han trobat amb pluja a l'inici de la cursa i després en algún dels trams, i per tant han xafat fang en algun punt del recorregut, que feia un poc més exigent l'etapa. 

Un dia més a la saca, i un pas més endavant. Ara, ja estan recuperant forces per al que serà demà l'etapa reina. De moment estan gestionant de forma excel·lent els esforços i no es troben massa cansats!! Ben fet parella!!!!

ETAPA 3: Dilluns 2 de setembre de 2013. Hora d'eixida: 07.00h

Aquesta tercera etapa és una de les etapes més difícils. Han de superar prop de 3.000 metres de desnivell positiu al llarg de 38'400 kilòmetres, repartits en dos pujades llargues amb més de 1.500 i 1.400 metres de desnivell que es completen amb dos llargues baixades.

Molts ànims i acontinuar amb eixa motivació, força i sense perdre eixe somriure!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario