C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 12 de septiembre de 2013

IX CURSA IBÈRICA FIGUEROLES (II)

El passat diumenge, va tindre lloc la IX edició de la cursa ibèrica de Figueroles. Fins la localitat de l'Alcalaten es van desplaçar 5 membres del GR33 per a participar en aquesta ràpida cursa de muntanya que per a molts és un bon inici de la temporada, després del descans vacacional.

Joan Alfara, es desplaçava des d'Alcanar, acompanyat per son pare passar un bon matí en companyia de la gent de l'equip i acumular qualitat en els seus entrenaments. Es va trobar amb molt bones sensacions i amb un temps de 1h 28' entrava en meta en la 33ª posició de la general i la 20ª de la seua categoria.

Ruben Marc, que comença de nou la temporada tras el període de descans, tornava amb ganes i es va plantejar la cursa per sensacions, anant de menys a més i acabant amb 1h 35' en la posició 78ª.

Sonia Mundina, va sofrir una caiguda en la baixada que li va fer baixar el ritme, però va lluitar fins el final, aconseguint una 8ª posició en un temps de 1h 47'.

Per una altra banda, les nostres fèmines Lola Peñarrocha i Silvia Sos, van decidir eixir juntes. Silvia tornava a participar en una cursa després d'un forçat període de descans, i va participar en la cursa motivada per la seua amiga Lola. En la pujada més llarga, Silvia insisteix a Lola per a que aprete i se'n vaja cap a davant, ja que ella anava molt millor, i davant portaven a una corredora.

Lola, canvia el ritme i realitza la pujada adelantant a molts corredors,  arribant la primera a la meta volant. A falta de tres kilòmetres per arribar a meta, es va ressentir d'una contractura en el bessó que li va impedir augmentar el ritme però li va servir de totes formes, per entrar en primera posició a meta, amb un temps de 1h 32'.

Silvia entrava en meta en tercera posició, amb un temps de 1h 36'. La nostra amiga inicia amb aquesta cursa la nova temporada, a poc a poc per agafar altra vegada ritme de competició, entrenaments i nous objectius.

Fins allí es van desplaçar també altres components del GR33 per donar suport als seus companys. Diego, Roberto i Miguel A. Duplas van donar ànims als seus i van aprofitar al mateix temps per fer una eixida en bici.