C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 20 de septiembre de 2013

1ª TEGUISE TWO TRAILS

Fins les Illes Canàries ha viatjat la nostra fèmina Xari Adrian aquesta setmana per participar en la primera edició de la Teguise Two Trails. 


Ja fa unes setmanes la nostra corredora va estar present en la presentació de la prova.


Aquesta nova cursa consisteix en dos etapes que a la seua vegada estan dividides en dos distàncies. El dissabte, primera jornada de cursa, parteix des de la localitat de Teguise i travessa durant 17 kilòmetres la bonica platja de Famara.


En la Caleta de Famara i després d'eixos 17 km es detindrà el crono, però no finalitza encara la prova. Una vegada els corredors arriben a la Cala partiran d'ahí en embarcacions fins l'Illa de La Graciosa, desembarcant en la cala de La Francesa, i només posar el peu a terra el crono tornarà a posar-se en marxa. I els corredors tindran per davant un circuit de 25 kilòmetres que transcorre pels paratges més emblemàtics d'aquesta paradisíaca illa. Aquesta primera etapa finalitza en la caleta de Sebo, on s'entregaran els maillots de líders de la primera etapa.


Després els corredors seran traslladats de nou al lloc d'eixida en la Villa de Teguise.

El diumenge 22, tindrà lloc la segona etapa d'aquesta curiosa prova. Recorrent el litoral des de Teguise fins Guatiza per tornar posteriorment per l'interior, amb un total de 23,7 kilòmetres. 


Prova diferent en la que segur la nostra amiga disfrutarà i farà un bon paper!

Ànim i molta sort!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario