C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 24 de septiembre de 2013

1ª TEGUISE TWO TRAILS (II)

La Teguise Two Trails, tenia com a convidada especial a la nostra corredora Xari Adrián

El dissabte a les 9 del matí es donava inici a la primera etapa de la prova. Després de recorrer els primers 17 kilòmetres els participants havien d'embarcar per ser traslladats a la illa de la Graciosa on els esperaben 24 kilòmetres més per concloure la primera etapa.

Xari, va demostrar la seua experiència per estar entre les favorites entrant en primera posició en les dos parts de l'etapa. I així aconseguia proclamar-se líder en aquesta primera etapa de la Teguise Two Trails. La van acompanyar en el podium Bella Bayllis i Mónica Aguilera.

El diumenge, segona etapa de la prova. Tot apuntava a que la nostra amiga revalidaria el títol de líder aconseguit en la primera etapa. La segona classificada del dia anterior, Bella Bayllis va ser baixa en aquesta etapa per problemes físics patits en l'etapa anterior.

Xari, aconseguia una vegada més, entrar en primera posició, 9 minuts per davant de l'experimentada corredora Mónica Aguilera. Completava el podium en tercera posició Ana Bustamante.

Enhorabona Xari!!!

Aquesta primera edició de la Teguise Two Trails ha resultat per als corredors una experiència novedosa, pel fet de traslladar-se d'una illa a una altra amb embarcacions i continuar amb la cursa només posar un peu a terra. Felicitar a l'organització per aquesta nova iniciativa i desitjar-los molta sort per a la 2a edició 2014!!!