C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 25 de septiembre de 2013

1ª CURSA PER MUNTANYA DE LA TINENÇA DE BENIFASSÀ (II)

El passat diumenge, els nostres amics Roberto Gil i Joan Alfara participaven en la primera edició de la Cursa per Muntanya de la Tinença de Benifassà.

Partint de la localitat de la Pobla de Benifassà, i sobre un recorregut de 20 kilòmetres de distància i un desnivell positiu de 1.500 metres, totalment trailrunning, els nostres corredors disfrutaven d'una dura i exigent cursa, però al mateix temps travessant uns paisatges molt atractius.

Per la seua part, Roberto es va trobar amb molt bones sensacions i eixint des del principi a un ritme ràpid, va realitzar una gran cursa entrant en meta en un temps de 1h 59 minuts, en una gran sisena posició en la classificació absoluta i aconseguint pujar al podium en 3ª posició en la seua categoria.

Roberto demostra el bon estat de forma física en el qual es troba, i el més important, la motivació que té i amb que afronta cadascuna de les curses en les quals participa. El pròxim objectiu... el Campionat d'Espanya per Clubs, per al qual es troba molt animat!

Joan, preparant a l'igual que Roberto els últims entrenaments per al Campionat d'Espanya, realitza també molt bona cursa, i amb un temps de 2 hores i 11 minuts es classifica en la 13ª posició absoluta. A més a més de participar en aquesta dura i exigent cursa, el nostre amic Joan va disfrutar 100% del terreny de la Tinença i que tant familiar li resulta.

Enhorabona als dos, i us desitgem molts ànims en la preparació final per al Campionat d'Espanya!!