C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 19 de agosto de 2013

XXVIII VOLTA A PEU AL CASTELL D'ATZENETA

Dissabte per la vesprada, va tindre lloc la tradicional i emblemàtica Volta a Peu al Castell d'Atzeneta.

En aquesta ocasió els nostres representants van ser, Diego Marín, Vicent Peris, Paco Sáez, Jerónimo Martínez i Silvia Sos.

A les 19:00 hores, i després de dedicar un minut de silenci en memòria de la gran corredora i persona Esther Catalan, es dona l'eixida a una ràpida cursa, que consta de 8'600 kilòmetres, amb els primers 4 kilòmetres pràcticament de pujada, fins el castell de la localitat, i tornar pel mateix recorregut fins altra vegada al punt de sortida.

Els nostres mascles, es situen tots ells molt ben posicionats i des de l'inici agafen un bon ritme de carrera. Encapçala la prova, el corredor local Javier Medall, que imposa un ritme molt fort i extremadament ràpid, tant és així que aconsegueix inclús rebaixar la seua pròpia marca. El segueix Alfonso Granell i poc després el nostre amic Juanan Ruiz. Després ja es veuen als nostres molt a prop d'eixes plaçes capdavanteres.

Diego Marín, va ser el primer dels nostres en creuar la línia de meta, en una gran 4ª posició i 2º classificat de la categoría local, marcant un temps de 29 minuts 44 segons.

El següent va ser Vicent Peris, en una 6ª posició absoluta, i 1r classificat en categoria veterana amb un temps de 29'54". Gran carrera de Vicent, i amb ganes de més.

Jerónimo Martínez, també amb un ritme ràpid, amb una 7ª plaça en la classificació absoluta aconseguia el 2n lloc en la categoria veterana amb un temps de 30'24", compartint amb el seu company Vicent Peris el podium.

Paco Saez, que es troba en preparació total per al Montblanc, va comprobar que encara li queda carbonilla per cremar, i va fer servir aquesta cursa, per donar un poc de ritme i xispa als seus llargs entrenaments. Va creuar la línia de meta amb un temps de 31'07" i en la 10ª posició de la general.

Finalment, la nostra fèmina Silvia Sos, que es troba començant de nou tras unes setmanes de descans, va eixir per sensacions i es va trobar molt millor del que esperava, aconseguint la victòria de la cursa, amb un temps de 35'16", i dedicant-li el triomf entrant a meta a Esther Catalan... amb qui ha tingut la sort de compartir moltes curses i pòdiums.