C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 19 de agosto de 2013

VI CARRERA POR MONTAÑA SUS SCROFA - MOSQUERUELA (II)

El dissabte, 17 d'agost, com ja vam anunciar prèviament, dos dels nostres atletes es van desplaçar fins la localitat de Mosqueruela per participar en la sisena edició de la Cursa per Muntanya Sus Scrofa de 32 kilòmetres i 1.250 metres de desnivell positiu acumulat.

Els nostres amics, Roberto Gil i Joan Alfara, es trobaven a les 8:00 hores del matí, ben plantats a l'eixida, i amb ganes de fer una bona cursa. Tots confiavem en ells i de ben segur sabiem que aconseguirien fer un bon paper i es deixarien vore entre els classificats davanters.

Els dos coincideixen en afirmar que la cursa va ser molt bonica i van disfrutar molt. El 80% transcorre per camp a través i està molt ben senyalitzada per l'organització.

Van decidir eixir els dos junts, però a falta de 7-8 kilòmetres, el nostre amic Roberto, va decidir provar-se un poc més i augmentar un poc el ritme. Així aconseguia entrar en meta en la 8ª posició de la categoria general, i 3r classificat en la categoria de veterans A amb un temps de 2 hores y 51 minuts.


Poc després creuava la línia de meta el nostre amic Joan, amb un temps de 2 hores i 56 minuts, en la 11ª posició absoluta, i 4t classificat en la mateixa categoria que el seu company Roberto. Cursa ràpida, a ritme de 5'39" i que ens demostra que Joan es troba ja agafant ritme!!!



ENHORABONA ALS DOS!!!

CLASSIFICACIONS

No hay comentarios:

Publicar un comentario