C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 31 de agosto de 2013

TRANSALPINE RUN 2013 - ETAPA 1

ETAPA 1 - OBERSTDORF - LECH

Els nostres amics David i Sonia, ja tenen a la saca la 1a etapa de la Transalpine. La sensació dels nostres amics ha sigut en dos paraules... bonic i dur!!


5h i 45' ha sigut el temps emprat per fer el recorregut que partia de Oberstdorf i finalitzava en la localitat de Lech. Segons ens conten els mateixos protagonistes del GR en la Transalpine, aquesta etapa enganyava, i ha sigut prou dureta!!


Han aprofitat l'etapa per vore i observar terreny, ritmes, sensacions,... Eren conscients, com bé expliquen ells, que els 15 primers kilòmetres eren durs, ja que acumulaven 1500 metres de desnivell positiu pujant a 2.110m. d'altitud.


Però on s'han sorprés ha sigut en els últims 10 kilòmetres que pensaven que es tractava d'un tram per a correr més i se n'han adonat que han sigut prou trencacames, i això els ha fet ser un poc conservadors... 

Les sensacions han sigut molt bones, i el més important... que han acabat contents... Ara es troben recuperant forces per a la següent etapa, una nova aventura!!!


ETAPA 2: Diumenge 1 de setembre de 2013. Hora d'eixida: 08.00h

LECH - S.ANTON

Aquesta és l'etapa més curta. Sobre una distància de 24'700 kilòmetres, en els quals, els 16 primers kilòmetres acumules 1.900 metres de desnivell positiu, la qual cosa indica la duressa d'aquests primers kilòmetres, i els últims 8 corresponen a una baixada de 8km en 1.200 metres de desnivell negatiu.

Finalitzaran l'etapa en St Anton, després de superar altituds superiors als 2.400 m.


Molta sort, i a continuar disfrutant com ho esteu fent parella!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario