C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 11 de julio de 2013

XXIII TRAVESSA NÚRIA QUERALT (II)

El passat cap de setmana, finalitzava la Copa Catalana de curses d'Ultra resistència amb la realización de la cursa Núria - Queralt.

La nostra representació, tal com us vam informar, va estar per part de la gran parella de corredors Sonia Escuriola i David Mundina.

Amb aquesta última prova de la Copa Catalana, la nostra amiga Sonia aconseguia proclamar-se SUBCAMPIONA del trofeu de curses de llarga distància de Catalunya, tot i que aquesta última cursa no la va poder afrontar al 100% degut a una doblada de peu pel kilòmetre 20 aproximadament que li va provocar una forta inflamació immediata de turmell. Encara així, va continuar els 72 km que li restaven per arribar a meta en una 6ª posició, però que li va servir, gràcies a la seua regularitat, lluita i constància en les diferents curses que formen la Copa, per proclamar-se Subcampiona!!!

I per un altre costat, el nostre amic David Mundina, que a falta d'aquesta última cursa de Núria - Queralt es trobava en la 9ª posició en la Copa, va eixir a defendre i intentar mantindre's en el top ten final, i va realitzar una excel·lent cursa, encara que patint un poc de l'estòmac els últims 7 kilòmetres de la prova, però aconseguint encara així una gran meritòria 9ª posició que li va servir per guanyar-se una gran cinquena posició en la classificació final de la Copa Catalana d'Ultres.

Així doncs, gran actuació de la nostra parella, Sonia i David, en la participació de la Copa Catalana d'Ultres, aconseguint el subcampionat i la cinquena plaça respectivament.

Tots hem confiat en aquests dos grans corredors i mai hem dubtat que els resultats que anaven a aconseguir serien excel·lents, com sempre ens han demostrat.

Enhorabona parella i ara us toca un merescut descans!!!