C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 11 de julio de 2013

XV MARXA AL BARTOLO (II)

Fins la localitat de Benicassim es van desplaçar els nostres corredors per realitzar la XV Marxa al Bartolo, organitzada per l'emblemàtic club amic Marató i Mitja.

Cinc van ser els membres del GR-33 que van participar en aquesta cursa que va tindre lloc el passat diumenge a la matinera hora de les 7 del matí.

Una vegada donen l'eixida, és el nostre company Jero Martínez qui encapçala el grup davanter de corredors, i el segueixen de molt prop Miguel Á. Martínez i altres grans corredors que lluitaven per aconseguir una bona posició en la classificació.

Poc detràs es troba el nostre company Rafa Beltran que últimament es troba amb molt bones sensacions i enfronta la cursa amb molta motivació.

I per darrere tanca el grup de representants del GR-33 les nostres dos corredores Lola Peñarrocha i Silvia Sos, que decideixen eixir juntes i disfrutar de la cursa i sobre tot de la companyia.

I així els va anar als nostres amics...

"Miguel Ángel Martínez"... ix molt ben col·locat i realitzant una gran cursa amb un temps de 01:54:06 entra en meta en 4ª posició i a tan sols 30 segons per darrere del tercer classificat. El podium masculí va estar format pel gran Juanan Ruiz, David Prades i Raimundo Defez. Miguel Ángel travessa un excel·lent moment esportiu i de segur continuarem trobant-lo en les primeres posicions com tantes vegades ens està demostrant.

"Jero Martínez"... després de l'accident de bicicleta que va sofrir es troba ja pràcticament altra vegada al 100% i amb més ganes que mai, va eixir com un bou quan el trauen del caixó, només van donar l'eixida. Poc després va agafar el seu propi ritme de carrera i va entrar en meta en la 17ª posició amb un excel·lent temps de 02:09:34.

"Rafa Beltran"... va ser el tercer component del GR-33 en creuar la línia de meta en una 25ª posició amb un temps de 02:13:00. Des de l'inici de la temporada, Rafa està demostrant una important progressió que cursa tras cursa va consolidan i de ben segur encara ens anirà sorprenent.

"Lola Peñarrocha i Silvia Sos"... les nostres amigues, van eixir com si d'un entrenament de qualitat es tractara. A bon ritme però sense deixar de xarrar durant tota la cursa, van anant sumant kilòmetres i en les pujades era Lola qui marcava el ritme, i Silvia el marcava en les baixades.

Així sense quasi donar-se conter es trobaven creuant juntes i de la mà l'arc de meta i compartint eixa primera i segona posició en la classificació. Així, Lola demostrava que està ja agafant la forma i el punt de la competició, i en breu serà molt complicat poder-li aguantar el ritme. I així, van anar intercanviant-se els papers i en cada zona era una d'elles la que tirava de l'altra, van fer una gran cursa, disfrutant, xarrant i compartint cada quilòmetre des de l'eixida fins l'arc de meta. Completava el podium femení, en tercera posició per darrere de les nostres corredores Carmen Maria Perez, del club Cárnicas Serrano.

Les nostres fèmines van compartir a la vegada el premi especial Irene Edo, molt important i significatiu per a nosaltres, gran corredora i amiga que sempre la tindrem en el nostre record.

Nomenar també al nostre company Paco Saez, que es va apropar a entrenar pel recorregut de la Marxa al Bartolo i així donar ànims als nostres corredors!! Moltes gràcies Paco!!