C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 3 de julio de 2013

SKYMARATHON VALLIBIERNA (II)

Com ja vam anunciar la setmana passada, tres de les nostres corredores anaven a participar en la dura i exigent cursa de 42 km en terres catalanes, la Skymarathon Vallibierna, Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya Individual i per Seleccions Autonòmiques.

Tal i com s'esperava la prova va ser duríssima, 42 km i 3.000 m. de desnivell positiu acumulat, superant els 3.000 metres d'altura en la part més alta de la prova, el Pic de Llauset.

Prova d'aquesta duressa la va marcar el número de retirades, per diversos motius, entre les quals les nostres dos fèmines Xari Adrian i Lola Peñarrocha, que hagueren de prendre la decisió de retirar-se i no poder finalitzar la cursa.

La nostra Ultra campiona Xari Adrian, només 7 dies després de participar en la Ronda dels Cims, en la qual va patir molt, no va trobar el millor dia per gaudir de les muntanyes catalanes i el cos no necessita cada setmana trobar-se als extrems de tant de patiment, així que va decidir retirar-se al no trobar-se en bones sensacions.

La nostra amiga Lola, a causa del vendatge dels peus massa apretat, i patir un dolor insoportable que li impedia caminar amb normalitat, va decidir retirar-se i al km 22 va girar en contra carrera per arribar a l'avituallament on podria ser atesa.

La nostra amiga Patri, es va agafar la cursa molt tranquil·lament i amb coneixement. Anava físicament i muscularment molt bé fins que en la baixada, es va resentir del genoll, lesió que porta arrastrant des de la Transvulcania, en la que va sofrir un colp, i per tant, va haver de caminar molt en la baixada sense poder correr tot el que li haguera agradat. Encara així, va apretar les dents, i amb dolor, va creuar la línia de meta en un temps de 6 hores i 2 minuts aconseguint puntuar per a la Selecció Aragonesa, aconseguint una 4a posició en la classificació de les Seleccions en categoria femenina.

Tot l'equip del GR33 donem el màxim suport a les nostres corredores i les animem per a les següents curses i objectius!