C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 3 de junio de 2013

XXV SUBIDA A LA CUEVA SANTA (II)

El dissabte, el nostre amic Ruben, va haver de renunciar a participar en la cursa de Vall d'Alba on participaven altres companys del club, per motius d'estudi. Encara així, va voler participar en alguna cursa, i la XXV Pujada a la Cova Santa d'Altura va ser l'elegida.

Potser una cursa atípica a les que el nostre amic està acostumat a participar, però com sempre hem pensat i hem dit, aquest jove atleta del GR33 no té obstacles a l'hora d'elegir una cursa.

A les 19:00 hores tenia lloc l'eixida d'aquesta cursa, sobre un recorregut de 12,750 km. eixint des de la localitat d'Altura, i finalitzant en el Santuari de la Cova Santa, amb un desnivell de pujada de 450 metres.

Així ens conta el nostre amic el que va ser per a ell la cursa:

"La pujada a la Cova Santa d'Altura va ser una carrera en la qual vaig correr amb molt de cap. Anant de menys a més i reservant per als últims quilòmetres. A partir del km 4 vaig anar adelantant a corredors i en els últims 3 km amb més desnivell, vaig rematar la feina".

Ruben aconseguia finalitzar la cursa en un temps de 1h 02' 02", en una 28ª plaça en la classificació general i un PRIMER lloc en la categoria de Promesa.