C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 17 de junio de 2013

XIV VOLTA AL TERME DE SANT JOAN DE MORÓ (II)

El passat dissabte, 15 de juny, finalitzava el Circuit Diputació de Curses de Muntanya, amb la XIV Volta al terme de Sant Joan de Moró.

Per motius familiars, els nostres companys Rafa Beltran i Miguel Á. Duplas van ser baixes d'última hora i no van poder participar en la cursa. Una altra vegada serà, lo important i principal eixe dia estava lluny de la cursa. Ànim companys!!

Miguel Ángel Martínez, no va tindre el seu millor dia, ja que físicament es va trobar fluix per culpa d'un refredat que va impedir que disfrutara la cursa, i apretara el que ell està acostumat a fer, però encara així, va realitzar la cursa amb un temps de 01:47:16 i entrant en meta en una 14ª posició de la general i 11º categoria senior.

David Galera, eixint de menys a més, va anar regulant-se agafant ritme en les zones corredores, i demostrant dia a dia, el bon estat físic. El nostre amic, va patir la última part de la cursa, per culpa d'una pedra en la sabatilla, que li va fer vore les estreles. Va entrar en meta en un temps de 02:01:44.

Per últim, la nostra corredora Silvia Sos, i que es coneix molt bé el recorregut d'aquesta cursa, sabia que hi havia massa tram de correr, per evitar que Bouchra Marzouki, gran corredora d'asfalt, li traguera la distància suficient per alcançar-la en la part més dura de la prova, que seria la pujada al Mollet. I així va ser, Bouchra va eixir a ritmes molt elevats, i encara que Silvia, també va imposar una rápida eixida durant els primers kilòmetres, no van ser suficients per guanyar-li el terreny en la pujada. De totes maneres, Silvia va lluitar i en cap moment va baixar els braços, tant és així que va aconseguir millorar el seu temps en la cursa. 02:00:52

També en aquesta ocasió, acompanyaven als nostre corredors, altres amics i companys de l'equip que van aprofitar per entrenar i esperar-los dalt del Mollet, per donar-los els ànims i suport que tant bé els van anar als tres!!! Gràcies David, Sonia i Paco!!!!