C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 27 de junio de 2013

SKYMARATHON VALLIBIERNA (CAMPIONAT I COPA D'ESPANYA DE CURSES PER MUNTANYA FEDME)

La Skymarathon Vallibierna, serà la prova del Campionat d'Espanya Individual FEDME, que a la seua vegada també serà Campionat d'Espanya per Seleccions Autonòmiques. Aquesta prova tindrà lloc el proper diumenge 30 de juny en la localitat de Vilaller, Lleida.


Per al GR33 és tot un privilegi, estar representats mitjantçant la Selecció Valenciana per les nostres grans corredores Lola Peñarrocha i Xari Adrián. També estarà en la línia d'eixida, amb la Selecció Aragonesa, la nostra gran lluitadora Patricia Cabedo, que encara es troba recuperant-se de l'incident de l'ultra de Jaca.

Si recordem, la nostra amiga Lola Peñarrocha, va participar ja en l'edició de l'any 2011, per la Selecció Valenciana, aconseguint un gran 5è lloc en la classificació absoluta femenina.


Per una altra banda, la nostra amiga Xari Adrián, amb la recent participació en la dura i exigent Ronda dels Cims, d'aquest passat cap de setmana, intentarà anar amb la màxima recuperació possible per afrontar aquesta exigent prova.


La nostra amiga Patricia Cabedo, serà representant de la Selecció Aragonesa i es prendrà la cursa amb "calma", ja que encara es troba recuperant-se del cop de calor que va patir el 15 de juny en l'Ultra de Jaca. Esperem que siga així, i correga amb coneixement!!


La Skymarathon Vallibierna és una prova de 42 quilòmetres amb un desnivell positiu de quasi 3.000 metres, la qual cosa ens demostra la duresa de la prova. 

Així ens descriuen la prova des de l'organització:

"Els primers dos quilòmetres de carrera són planers fins a Ginast i a partir d'aquest punt els corredors es trobaran amb una preciosa pujada fins al Coll de Salines, al km 12, i on hi ha el tercer dels deu avituallaments. 

Al km 12 ve la primera de les baixades, en concret uns 600m de desnivell negatiu continuats fins sota la presa de Llauset per tornar a pujar primer fins la presa i després fins al Coll de Llauset a 2.900m d'alçada. A la presa de Llauset serà un dels punts més importants de control i avituallament i on s'establirà una hora de tall de cursa.

 En aquest indret és on els acompanyants podran accedir-hi amb cotxe per tal de veure la carrera i donar ànims als corredors per afrontar els últims quilòmetres de cursa. De la presa al Coll de Llauset, del km 19 al 23 de cursa hi ha la última i la més dura de les pujades però també on hi ha les millors vistes als cims de més de 3.000m que es veuen a tocar. A partir del Coll la cursa ja va en descens exceptuant alguns petits trams fins al Coll de Salines i d'aquí un descens vertiginós fins a la població de Ginast al km 40. Els últims dos quilòmetres són planers al costat del riu fins a arribar a la població de Vilaller (42km)."
L'eixida tindrà lloc per a les fèmines a les 7:30h i per als homes a les 8:00 des de la localitat de Vilaller.

Desitgem molta sort a les nostres corredores, i a l'equip representant de la Selecció Valenciana!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario