C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 18 de junio de 2013

NOTÍCIES DEL ULTRA DE JACA

Tot no van ser alegries ni bones noticies les que vam viure aquest cap de setmana... i les males notícies ens aplegaven des de Jaca, on la nostra amiga Patricia Cabedo es trobava participant del Ultra Trail de Jaca, de 95 km que dies abans havíem anunciat.

La cursa començava a les 10:00 hores del matí i amb un pronòstic metereològic que indicava que el sol i la calor anaven a marcar aquesta cursa, sobre tot si tenim en compte l'hora d'eixida i que els corredors anaven a exposar-se a les altes temperatures en les hores de màxima calor.


Patri va eixir molt bé, menjant i hidratant-se com cal. Dominava la cursa, i anava en primera posició... Es trobava bé... molt bé... Però feia calor... molta calor. I ja havent passat el quilòmetre 40 i pico, Patri sofreix un cop de calor que la deixa inconscient fins que la segona corredora i altres corredors arriben fins on ella es troba i la socorreixen.

Patri és traslladada en camilla i gotero des del punt on es troba, baixant-la per una senda, fins l'hospital on li fan les corresponents proves i es recupera passant la nit hospitalitzada i en observació.

Per sort, tot es queda en un susto... un gran susto, del que ara s'ha de recuperar i descansar com cal per tornar a estar gaudint de les muntanyes al 100%.

Tots els amics del C.M.GR33 vam estar molt pendents de la seua evolució i amb una gran preocupació mentre esperàvem noves notícies que ens indicaren que tot anava millorant. Fins que no vam parlar amb ella, i la seua veu ens va tranquilitzar, res del que ens pugueren dir ens servia, ens tranquilitzava...

I des d'ací volem enviar a la nostra amiga molts ànims i desitjar-li una ràpida i eficaç recuperació...

"Patri... ens alegrem molt que només haja sigut un gran susto... Eres forta, valenta, lluitadora,... i res impedirà que en breu et tinguem de nou corrent per eixes sendes, pujant i baixant muntanyes, demostrant com tant bé tu ho fas, que Patri és gran, molt GRAN!!! Una forta abraçada de tots els teus companys d'equip!!!"

Moltes gràcies a la gent que la va atendre!!!

Us deixem un enllaç sobre el Cop de Calor, que pensem que és algo molt important i molt seriòs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario