C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 7 de junio de 2013

I MARACLOT (MARATÓ PER RELLEUS)

El proper diumenge 9 de juny, tindrà lloc la I Marató per Relleus "Maraclot", en la Grao de Burriana.


El GR33, tindrà tres components que participaran de la prova junt a altres amics i companys del món del running, que han creat equip per a l'ocasió. 

Aquests són, per un costat, David Galera, que junt al seu germà Jesús Galera, Jose Ignacio Garcia i Isaias Segarra, formen l'equip C.A. La Vall "Team". 


Per un altre costat tindrem a Fernando Ribes, que formarà part de l'equip Prodentcas Lab. Dental amb els companys Oliver Artacho, Joaquin Cortes i Daniel Nova.


I finalment, la nostra fèmina Pilar Vilar, formarà part de l'equip femení Nómadas del Asfalto amb les companyes Sonia Maestro, Ángela Picazo i Sara Muñoz.


Aquesta nova prova, iniciativa i organització del club esportiu "Amics del Clot de Burriana", es desenvolupa en el Paratge del Clot de la Mare de Deu de Burriana, un circuit de 3.014 metres i tindrà la distància total d'una marató (42.197 metres), sense desnivell i quasi íntegrament per pista de terra.

Els equips estan formats per 4 components, dels quals els dos primers realitzen un total de 4 voltes al circuit (12 km) i el tercer i quart corredor 3 voltes (9 km).

Els nostres amics Fernando i David, cadascú amb el seu equip iniciaran la cursa, fent un total de 4 voltes. Molta sort i ànim!!!

Desitgem a l'organització molta sort en aquesta atractiva i nova iniciativa!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario