C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 13 de junio de 2013

I CAMPIONAT D'ULTRA TRAIL D'ARAGÓ - CAZADORES DEL GALICIA

I seguint per terres aragoneses, la nostra amiga Patricia Cabedo, continua fent de les seues... i ara ni més ni menys que participarà el proper cap de setmana 15 i 16 de juny en l'Ultra Trail Cazadores del Galicia. 


La cursa consta de quasi 95 kilòmetres amb 4.300 metres de desnivell positiu acumulat, que parteix de la localitat de Jaca i recorre les muntanyes més característiques que es poden veure des de la ciutat: Rapitan, Grosín, San Juan de la Peña i Oroel.


Aquesta cursa formarà part del Primer Campionat d'Aragó d'Ultra Trail, i al mateix temps serà competició puntuable per al Ultra-Trail du Mont-Blanc... per la qual cosa ens dona una idea de la dura competició que tindrà lloc en Jaca.


Al mateix temps, aquest Ultra Trail, serà una de les 4 curses que composen el Primer Challenge Pirineu d'Ultra Trail, format a més a més per l'Ultra Trail de Sobrarbe, el Gran Trail Aneto-Posets i l'Ultra Trail Guara-Somontano.

Pel que respecta a la nostra corredora, Patri, com ja molt bé ens ha demostrat en moltes ocasions li dona igual 3 que 33 que 95... així que no tenim cap dubte que sabrà com afrontar aquesta cursa i cadascun dels kilòmetres... terreny conegut per ella, i on realitza la majoria dels seus entrenaments.

I com per allí ja la coneixen... ni més ni menys que la nostra Patri té assignat el dorsal número 1.

Molta sort i ànim!!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario