C.M. GR-33

lunes, 20 de mayo de 2013

X SUBIDA AL HOTEL BALI (II)

Del Penyagolosa a l'hotel més alt d'Espanya i Europa, a l'hotel Bali a pujar 52 pisos en 900 i pico escalons.

Una setmana després de participar i guanyar la XV Marató i Mitja Castelló - Penyagolosa, la nostra amiga Silvia Sos, participava per segon any consecutiu en la tradicional i curiosa prova de pujar a l'hotel més alt d'Espanya, l'hotel Bali, deixant així constància de participació del GR33.

A les 17:00 hores es donava l'eixida des del hall de l'hotel a uns 90 corredors aproximadament, entre els que trobavem al nostre gran amic Raul Garcia Castan.
Silvia, al ser la segona participació en aquesta prova, va fer servir la inexperiència de l'any anterior en l'eixida, per millorar el caos de l'any anterior i es va situar millor fent una bona eixida sense quasi rebre cap colp, la qual cosa li va permetre no perdre massa temps, ni separar-se de les seues rivals més properes.

Ix col·locant-se en tercera posició femenina, i per la planta cinquena o sisena, adelanta a Rosi Llorens. Prompte alcança a la primera fèmina, Judith Corachan, guanyadora de l'anterior edició. En una prova com aquestes, no es pot adelantar tant facilment... En una cursa de muntanya en demanar pas és suficient, ací no... ací si vols passar o poses el colze i el morro o t'esforces un poc més i adelantes per l'exterior. Crec que açò d'adelantar per l'exterior només ho van fer els "novatillos"... la resta, com Silvia, adelantava per l'exterior.

Al voltant del pis 26-28 es situa en primera posició, però la segueix de molt prop Judith, que aprofita la seua experiència en aquestes proves, i en el pis 36-37 la torna a adelantar. Les forces cada vegada són menors i l'esforç es va notant... però lluita per mantindre la segona posició i no allunyar-se massa de la primera... i així... agonitzant arriba al terrat de l'hotel on està la meta, en un temps de 06'34"... setze segons més ràpid que l'any anterior.

Prova anaeròbica total, de la que costa un poc recuperar la respiració i el mareig que suposa pujar els 52 pisos. A la fi, igual que l'any anterior, segona classificada femenina, i la 16 de la general... i amb millors sensacions.