C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 31 de mayo de 2013

I CRESTAS DEL INFIERNO 2013

La nostra amiga Patricia Cabedo, recuperada ja de la Transvulcania en la que feia una gran cursa, participarà el proper diumenge 2 de juny en la primera edició d'una nova prova, puntuable per al Circuit Trangoworld Alto Gállego 2013, que tindrà lloc d'eixida en la localitat de Gavín (Osca).


La prova, "Crestas del Infierno", segons conta l'organització de la cursa en la seua pàgina web, fa referència a la proximitat dels paratges pels quals transcorre i les magnífiques vistes que ofereix. Des de la cordillera pirinaica, des de Monte Perdido, Guara, Telera, fins el Pic de Midi d'Óssau, apropant-se als pics Sabocos i Tendeñera durant tot el recorregut.



En aquesta primera edició es disputaran dos proves, una de 30 km i una altra de 19 km. Adivineu a quina de les dues curses s'ha apuntat la nostra amiga???? Evidentment... a la de 30km.. ella a lo grande!!!

Les dues proves ixen de Gavín a 980 metres d'altitud, discorren per les Crestes de Puñero, on la prova de 19 km iniciarà el descens. I la de 30 km coronarà Sarase (2.200 metres), crestejant fins el peu de Sabocos, completant el recorregut amb un desnivell acumulat de 3.000 metres.


Molts ànims i sort!! No dubtem que ho faràs molt bé Patri!!!!! Seguirà demostrant el magnífic estat de forma en què es troba i la qualitat que la caracteritza!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario