C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 4 de abril de 2013

XV PUJADA A PIPA (II)

El passat 24 de març va tindre lloc la XV Pujada a Pipa en la localitat de la Vall d'Uixó.

A les 9:00 hores es donava l'eixida en un dia amb bona temperatura i un temps humit i algo ennuvolat, des de les pistes d'atletisme de la Vall d'Uixó.

Els membres del GR33 que van formar part de l'eixida van ser Miguel A. Duplas, Carlos Ibáñez, J.J. Rubio, Ruben Cano, David Galera i la fémina Silvia Sos.

Des del principi, el nostre company Miguel A. Duplas, amb el pitral número 1, va encapçalar el grup de corredors que iniciaven l'ascens a la famosa Pipa. Expert i gran coneixedor d'aquesta prova, va aprofitar   per traure un poc de diferència als seus immediats perseguidors, que li farien realitzar un sprint final (animat pel nostre estimat Vicent Calvo) per tal d'aconseguir la primera plaça i repetir de nou, en aquesta edició una altra victòria consecutiva.

El proper de l'equip en entrar a meta va ser Carlos Ibáñez, que aconseguia una meritòria 22ª posició i sisena en la seua categoria.

El nostre campió J.J. Rubio, no es va trobar en el seu millor dia, però tot i això, va acabar en una 27ª posició.

El jove promesa de l'equip, Ruben Cano, va compartir molta part de la cursa amb el company David Galera, fins que va intentar apretar un poc més les dents i provar a tirar un poc més si podia.

La darrera de l'equip en creuar l'arc de meta, va ser Silvia Sos, que aconseguia fer doblete per a l'equip, i pujar a l'igual que Miguel A. Duplas, en el primer caixó de la classificació femenina.