C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 23 de abril de 2013

X PUJADA AL MONTÍ (II)

El passat diumenge, 21 d'abril va tindre lloc la desena edició de la Pujada al Montí d'Onda, quarta prova puntuable del circuit Diputació de Castelló, organitzada pel Club Atletisme Onda.

A les 8:00 hores i després de guardar un minut de silenci per les víctimes de l'atemptat ocorregut en la Marató de Boston el passat 14 d'abril, es donava l'eixida des de les pistes d'atletisme de la mateixa localitat.

Eixida molt ràpida i encapçalada per uns pocs corredors entre els que es troba el gran Miguel A. Duplas. El veterà Jerónimo Martínez i local en aquesta cursa, aprofitant el coneixement que té d'aquesta, s'agafa del ritme d'aquests "galgos" i intenta aguantar amb ells els primers quilòmetres.

Per darrere i a bon ritme ix també la nostra fèmina Silvia Sos, que no participava en aquesta cursa des de l'edició de 2008.

El jove Ruben Marc Cano, amb uns dies prou carregats d'entrenament i amb les cames algo resentides, decideix eixir a un ritme més controlat.

Tots quatre venien de competir la passada setmana en la dura i exigent cursa d'Aigües (Alacant), campionat autonòmic de la Comunitat Valenciana, de la qual pareix que van recuperar d'allò més bé.

Miguel Ángel Duplas, afrontava la cursa amb moltes ganes, acabant així amb un cicle de cinc setmanes consecutives competint degut al calendari de la Lliga Nord i Diputació i el Campionat Autonòmic de la FEMECV. Es va trobar molt bé en aquesta cursa, i tant és així que va fer la seua millor marca en aquesta edició, parant el crono en 1 hora 35 minuts i 4 segons. El nostre amic va aconseguir un gran segon lloc, compartit per John Rogla entrant a meta junts, per darrere del campió de la prova, Fernando Ruiz.

El veterà i local, Jerónimo Martínez, al mateix temps aconseguia un segon lloc en la classificació de veterans, i un top ten, novena posició de la general, fent millor marca que en altres edicions anteriors, amb un temps de 01:40:50. En categoria local va ser el primer classificat.

La nostra corredora, Silvia Sos, anant de menys a més i trobant-se molt recuperada físicament, creuava la meta en un temps de 1 hora 55 minuts i 10 segons, amb un temps d'avantatge de 10 minuts sobre la segona classificada, Estefania Barreda. La tercera classificada femenina va ser Maria Castelló.

Ruben Marc Cano, amb un temps de 2 hores i 2 minuts, finalitzava la prova, sumant quilòmetres a la seua setmana d'entrenament.

Una setmana més, el C.M.GR-33 aconsegueix pujar al caixó en diferents categories. Enhorabona a tots!!