C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 18 de abril de 2013

CAMPIONAT ABSOLUT DE CLUBS I INDIVIDUAL -AIGÜES-



Campionat Autonòmic de Clubs…Aigües, el equip preparat i allí estaven fent força Vicent, David,  Fernando,Fernando Jr. , Javi, Marcos, Maria i Lledo en els diferents punts del recorregut. Km4,6,12,16,19 i meta….per si els nostres ho necessitaven. Coordinació màxima.

Dia caluros, i a les 9h15, amb retard, començava el campionat de clubs. Segon campionat que disputava el C.M.GR33. i que contava amb una expedició de 25 persones !!!

comença la cursa

En la primera pujada del dia, el cabeçó, on la gent començava a patir i molt. Tota l'esquadra passava molt ben situada. ja començant a sentir la duresa del punt kilòmetric on estàvem...Fins arribar al segon pas on estaven situats, anaven a passar 10 kilòmetres, i nomes quedarien poc més de 5 per a meta....aixina que els nostres companys anaven a aprofitar per a fer càlculs.

Sabíen que enxics, es podia lluitar per pujar al pòdium. La gent estava animada, sobretot perque els dos capitans, J.J.Rubio i Miguel A.Duplas,  havien vingut a tirar del carro i havien contagiat al resto. Si tot anava molt be, una terceraplaça era molt factible i a la vegada, bonissima...Però en aquestes curses,tots fan falta...i tots han d'estar mitjanament be.

En xiquesanava a ser molt complicat mantindre la segon posició. Poca gent sabia comarribava la nostra presi. La setmana anterior, havia estat en “hospital decampanya” a casa, pel famós "virus"...(l’home i la filla fotuts….) ija la vespra de la cursa, començava a tindre sintomes....estranys...

allà estàven,(km 4, km7 i km 16) Vicent, David, Fernando i Fer Jr. en un altre avituallament,(km 12 i km 19) Javi, Lledo i Marcos. Tots molt nerviosos!!


ànims per als nostres
Ja pel 16 es veia que els xics anaven molt be, i la tercera plaça quasi era segura. Però començaven a vindre les males noticies. J.J. Rubio, tenia que abandonar, amb possible colp de calor. Venia marejat desde el kilòmetre 12...però ho va intentar. Allí l'equip el va atendre...i es va quedar a animar. Va passar el capità, Miguel A.Duplas, grande Migue Martinez, Roberto, grande Joan A., grande Jero, grande Rafa, grande Ruben i grande David Galera……tots uns cracks!!!!

Ja nomes quedava patir per les nostres valentes. Silvia venia perduda, quan lliderava la prova, es va perdre i desprès, al voler recuperar, es va desfonar al moment crític de la cursa, no obstant, va seguir peleant per la classificació de xiques...com sol fer, sense baixar els braços. La següent en vindre va ser Sonia, sorpresa per a tots, per la cursa que s'estava marcant...sense paraules...sense adjectius. Una setmana abans, guanyava la UTMCD (90 KMS per ales seves cames)... per fi David descansava, ja que se'l veia nervios esperant vore arribar per allí a la seva xica.

Allí seguien Vicent Calvo, David Mundina  Fernando Ribes avituallant a tothom. Sense descans, preparant-ho tot com podien…..(com no teníem prou botelletes, les reomplíem del control....i les compartien els del'equip...jejejeje...de segon ma...)

I va vindre el patiment....la tercera en arribar tenia que ser Lola....però Lola novenia...comencen a trucar a la resta de l'equip que estava en els altres avituallaments, i no teníem resposta....Al final apareix, la presi veniafundida....i soltà la frase lapidaria..."tengo ganas de potar".....pufff.Aixina i tot...va continuar...valenta..tirant del carro...La pujada seva va ser pitjor que consevol calvari...però va seguir...

Faltaven ja per aquell entonces nomes dos persones, Pilar i Miriam, i fins que no passaren,el club no anava a anar-se’n d’alli.

Ja estàvem jugant-se el segon lloc amb les xiques del CxM, gran equip també...Pel km.16 nomes es veien passar la gent del CxM....però era impossible fer una classificació virtual...

I de sobte,pum!, apareix per la baixada Pilar, a tope, baixant molt forta,..Fernando li dona els potingues en l’avituallament, i la resta, tots els ànims del mon, i Pilar ens diu que està molt be...que té moltes forces encara...Es l'alegria del moment!!!....La veritat que poca gent arriba allí amb eixa cara...

Be, es comença a pensar que es possible quedar segons en xiques...oeoeoeoee!!, i ja ens comuniquen que en xics hem quedat 3ers oeoeoeoeooeoe!!!!

Es queden esperant a l'ultim del club, en aquest cas, la nostra amiga Miriam. Ve prou retrasada, però tenen clar que s'esperan fins que pase. Tot un luxe l’avituallament que l’espera, res mes que el gran Vicente Calvo, David Mundina, J.J.Rubio, Fernando…

Arribà un amic d'aquest mundillo que dona el susto a tots els presents....Es Isidre, ve caminant i algo li ha degut passar... Isidre es un tio fort, que sap molt d'açòi de tot el que pugues imaginar i no es fácil per sort, vore’l retirar-se...Ala vegada tio que es fa de voler. Al parlar amb ell, diu que no pot continuar. Com ja no queda ningú del seu equip se’l convida a que baixe en la resta del’equip i allí es queda....animant també a tots els que passen. 

Els nostres“avitualladors” aprofiten per a fer fotos amb cracks d'aquest mundillo...




Ahi baixa unade roig!!!! Si!!!!  es Miriam....pareixque ve fotuda...Es la seva segon cursa de muntanya...va debutar a la lliga enla Vall i ara la del Campionat....jujuj....que manera de començar. Ve tocada delpeu, i li fot prou, però no va a parar....continuarà fins a meta.

Pleguen veles i cap a meta....

Una vegada en meta, es va saber el resultat final de la classificació per equips femení. Si!! ho havien aconseguit, les nostres xiques havien quedat segones al Campionat Autònomic.

No fa falta dir que pensem de les nostres xiques. Tenim el millor equip d'Espanya...aixó està clar, i el diumenge, ho van demostrar. Faltaven la gran de Xari, també com no la nostra amiga Patri, i amb Silvia, Sonia, Miriam, Pilar i Lola al 100%....son imparable.

resum....

Molt bon cap de setmana el que es va viure a Aigües. Per tot el que va passar, molt contents. Principalment, per vore que la gent viu aquestes competicions d'una altra manera. Ens serveix per damunt de tot, per a conviure, fer rises, contaranècdotes. Patir durant 3 hores i tornar a riure, contar anècdotes, conviure...

Es el leitmotiv del club, de res val el competir per competir....i no cal dir que anem sempre a guanyar, a fer-ho el mes be que sabem...però el resultat mai estarà per damunt del grup.

Per això podem contar com a èxit el campionat d'enguany, no per els 5 pòdiums aconseguits, sinó per que hem superat la expedició de l'any passat, en quant a gent, i encara que a priori, estava molt difícil repetir en les categories de clubs, fer pòdium...també es va fer.

Els resultats per al club:

2ns classificats Absoluts de Clubs categoria Dones (Silvia Sos, Sonia Escuriola, Lola Peñarrocha, Pilar Vilar, Miriam Fernandez, Maria i la supercrack Lledo)

3rs classificats Absoluts de Clubs categoria Homens (J.J.Rubio Sagredo, MiguelA.Duplas, Miguel A. Martinez, Roberto Gil, Joan A.Alfara, Jero Martinez, RafaBeltran, Carlos Ibañez, Ruben Marc, David Galera, Vicente Calvo,  David Mundina, Marcos Sorribes, Fernando Ribes, Fer Jr. i Javi Roger)

3a classificada Absluta, Silvia Sos

2a classificada Promesa, Miriam Fernandez

2n classificat Promesa, Ruben Marc

Agrair també ala Presi, Lola, que va organitzar tot el viatge, transport, allotjament, punts d’avituallament (i arribar a ells) i tot el que comporta un campionat…tot per aque a la fi, anara tot perfecte, com va passar.

També dedicar-los el que es va aconseguir als nostres companys que no van poder vindre, tots ells, per motius de pes que els impedia estar junt a nosaltres, però que ens van animar de lluny, cosa que es va notar!!! Gracies equip!!!

Des d'ac ívolem donar la enhorabona a tots aquells que van participar en el campionat,als que van aconseguir algun premi, tant individual com col.lectiu  i sobretot, a tots aquells que s'esforçaren per competir, per fer d'aquesta competició una festa i que ens poguérem aprofitar tots.





I Com sempre, mil gracies a la Diputació de Castelló,  Provefe, Tottrail, Xiringuito el Xato, Prodentcas, Totmovil, perque amb la seva ajuda, tot ens es mes fàcil. Gracies per creure en nosaltres!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario