C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 4 de abril de 2013

10 K COSTA DE AZAHAR

El dissabte 23 la nostra presi tenia una prova més, per a saber com anava responent el seu cos a la tornada als entrenaments.

El 5000 de Magdalena, van confirmar dues coses, dos contrapunts, el primer que anava en una bona progressió la seva preparació,  i la segon, que la recent maternitat havien fet que el seu índex d'alcoholèmia en les seves estimades festes de la magdalena baixaren a nivells que no es recordaven per Castelló.

Bé doncs, la segona prova de foc anava a ser un 10.000. L'elegit, el 10k Costa de azahar del Graó de Castelló.

A més, corria el nostre amic Fernando, que després de passar una setmana KO per un refredat, s'atrevia a patir la distancia dels 10.000 metres, desafiant l'estat en què havia quedat el seu cos després d'aquest refredat.

L'eixida a tota metxa, estos asfalteros sempre van en pressa...com si tingueren el bullit al foc. La nostra presi passa la que fa 10, tranquil·la...com ella tenia pensat eixir....



El primer pas que la veiem, al km 1'5 es veu molt tranquil·la....i molt molt enrere...a roda amb una rival.

Km 3 i algo, i passa la rival i ja no ve Lola....puffff.... ha petat...pensament generalitzat. Però no, Lola ha eixit a ritme 4' km i els està clavant. Passa pel 5 en 20' clavats..que crack...I decideix canviar el xip, ara toca apretar...es sent bé i vol vore fins aon arriba.

Així arriba als dos últims kilòmetres, on es fica a tir la rival que l'havia acompanyada a l'inici de la prova...Se fica en modo ON la part competidora que habita en el seu cap i es llança "a maxete" a per ella...

ahí estamos, subiendo las rodillas!! 

Al final, aconsegueix superar-la quasi en meta, fent al final un molt bon temps de 39'11'' i una 5a plaça en la seva categoria.

Fer, no va baixar els braços i malgrat tot, va aconseguir vèncer al refredat, podent acabar la cursa amb un temps de 50'32'' sent el 55é classificat de la seva categoria. 

Animant als nostres companys es trobaven Diego, Patry, Silvia i Alberto. També vam poder vore a Miguel Angel Martinez, que va fer la prova "d'estrangis"

CLASSIFICACIONS
FOTOS WEB DE LA PROVA



No hay comentarios:

Publicar un comentario