C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 8 de febrero de 2013

II PROVA DE LA LLIGA FEMECV: VALL D'UIXÓ

Ja tenim ací la segona prova de la Lliga FEMECV i en aquest cas, poc ens haurem de desplaçar, ja que es disputa al costat de casa, en la Vall d'Uixó.

En aquesta ocasió, tindrem la presència de 15 atletes del C.M.GR-33 i baixa d'última hora de la nostra amiga Xari, que degut a un lleu problema físic, ha hagut de prendre aquesta decisió. Estem segurs que haguera aconseguit un gran lloc dins la classificació general, com va demostrar en la primera prova de la Lliga. Ànim Xari, l'objectiu principal està per arribar!!

Miguel Ángel Duplas, David Galera, Marcos Sorribes, Ruben Cano, Jerónimo Martínez, Carlos Ibañez i Silvia Sos s'enfronten a la segona prova de la Lliga després de participar en la cursa de Simat de la Valldigna, i els reforços que s'afegisen a aquesta segona cursa són David Mundina, Jose Javier Rubio, Alberto Recatalá, Roberto Gil, Rafa Beltrán, Miriam Fernández, Pilar Vilar y Fernando Ribes.

A més a més comptarem amb la presència d'altres membres de l'equip que des de fora, estaran  donant suport als companys, com Xari, Lola, Vicent, Sonia...

La cursa... recorregut de 20,6 km conegut per molts dels corredors de l'equip, i que prèviament l'han preparat a consciència per afrontar amb més ganes si caben, aquesta segona prova de la Lliga.



Desitgem molta sort a tots els components de l'equip!!! ÀNIM!!!!!!

LLISTAT D'INSCRITS

No hay comentarios:

Publicar un comentario